رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

منطقى براى رفتار

ما در مواجهه با رویدادها و حوادث و اتفاقات ، از خود، عکس العمل ها و رفتارهایى نشان مى دهیم که ناشى از جریان تفکر و استدلالى است که در ذهن ما صورت مى پذیرد و به طور خود آگاه یا ناخود آگاه ، همراه با یک ارزیابى از واقعه است . اگر خوب دقت کنیم ، مى بینیم که در این قضاوت ، یک ((مقدمه اول (۸))) به ((مقدمه دوم (۹))) و یک ((نتیجه )) نهفته است . در حقیقت ، تصدیق یا عدم تصدیق هر موضوعى ، با تشکیل یک قیاس در ذهن ، صورت مى پذیرد. حوادث ، رویدادها و اتفاقات در ذهن ما یا موجب شادمانى ما مى شوند و یا موجب افسردگى ، دل سردى و بى علاقگى ما نسبت به کارها و انجام دادن وظایف . با توجه به بینش و تلقى ما در برخورد با واقعه ، حداقل دو برداشت در ذهن ما مى توان ایجاد شود. مثلا وقتى در انجام دادن کارى که با شکست روبه رو شویم ، ممکن است دو نوع برداشت داشته باشیم که هر کدام ، بستگى به طرز نگرش و تلقى ما از واقعه دارد: یا این که بگوییم : ((شکست خوردم . خیلى بد شد. افتضاح شد. من دیگر نمى توانم پیروز شوم . من دیگر به درد نمى خورم )). یا این که بگوییم : ((شکست خوردم . خیلى بد شد؛ ولى شکست ، مى تواند مقدمه پیروزى باشد و هر کارى ممکن است منجر به شکست یا پیروزى شود. پس من مى توانم پیروز شوم ؛ زیرا امکان جبران هست . من مى توانم با تلاش و پشتکار در کار، موفق شوم )). در حقیقت در برابر یک واقعه ، با توجه به نگرش فرد، ممکن است دو تلقى و تفکر در ذهن ، شکل بگیرد، در نتیجه موجب بروز دو نوع رفتار و عکس ‍ العمل متفاوت بشود، که این امر، بستگى به محاوره اى که ما به طور خود آگاه و یا ناخود آگاه در ذهن خودمان در برخورد با واقعه انجام مى دهیم دارد.

ما در مواجهه با رویدادها و حوادث و اتفاقات ، از خود، عکس العمل ها و رفتارهایى نشان مى دهیم که ناشى از جریان تفکر و استدلالى است که در ذهن ما صورت مى پذیرد و به طور خود آگاه یا ناخود آگاه ، همراه با یک ارزیابى از واقعه است . اگر خوب دقت کنیم ، مى بینیم که در این قضاوت ، یک ((مقدمه اول (۸))) به ((مقدمه دوم (۹))) و یک ((نتیجه )) نهفته است . در حقیقت ، تصدیق یا عدم تصدیق هر موضوعى ، با تشکیل یک قیاس در ذهن ، صورت مى پذیرد. حوادث ، رویدادها و اتفاقات در ذهن ما یا موجب شادمانى ما مى شوند و یا موجب افسردگى ، دل سردى و بى علاقگى ما نسبت به کارها و انجام دادن وظایف . با توجه به بینش و تلقى ما در برخورد با واقعه ، حداقل دو برداشت در ذهن ما مى توان ایجاد شود. مثلا وقتى در انجام دادن کارى که با شکست روبه رو شویم ، ممکن است دو نوع برداشت داشته باشیم که هر کدام ، بستگى به طرز نگرش و تلقى ما از واقعه دارد: یا این که بگوییم : ((شکست خوردم . خیلى بد شد. افتضاح شد. من دیگر نمى توانم پیروز شوم . من دیگر به درد نمى خورم )). یا این که بگوییم : ((شکست خوردم . خیلى بد شد؛ ولى شکست ، مى تواند مقدمه پیروزى باشد و هر کارى ممکن است منجر به شکست یا پیروزى شود. پس من مى توانم پیروز شوم ؛ زیرا امکان جبران هست . من مى توانم با تلاش و پشتکار در کار، موفق شوم )). در حقیقت در برابر یک واقعه ، با توجه به نگرش فرد، ممکن است دو تلقى و تفکر در ذهن ، شکل بگیرد، در نتیجه موجب بروز دو نوع رفتار و عکس ‍ العمل متفاوت بشود، که این امر، بستگى به محاوره اى که ما به طور خود آگاه و یا ناخود آگاه در ذهن خودمان در برخورد با واقعه انجام مى دهیم دارد. ما در حقیقت ، دو نوع استدلال انجام مى دهیم که منجر به رفتار درست و عاقلانه مى شود؟ طبعا استدلال و قیاسى که از تفکر و اندیشه صحیح برخوردار باشد. همه ما اگر خوب بیندیشیم ، خوب هم استدلال مى کنیم و اگر وقت ، تفکر و اندیشه صحیح در کارهاى روزانه ما نباشد، منجر به تفکر غیر عاقلانه و در نتیجه رفتار غیر منطقى خواهد شد و این امر، زندگى را بر ایمان بسیار دشوار و ناگوار مى کند. به همین دلیل است که قرآن مى فرماید: و یجعل الرجس على الذین لا یعقلون .(۱۰) و پلیدى و ناگوارى از آن کسى است ، که (در زندگى ) نمى اندیشد. جوان باید بداند که هیجانات و عصبانیت هاى و نابهنجار، ریشه در بینش و طرز تلقى او از هر واقعه و حادثه اى دارد که در اثر عدم تفکر صحیح حاصل مى شوند و از نظر روانى آثار و مشخصه هایى همچون : افسردگى ، اضطراب ، خشم ، احساس ناامنى ، احساس گناه ، احساس ترس ، احساس گرسنگى و… دارند.

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد