رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

زنان و تلفن همراه

فناوری فقط برای سرگرمی و راحتی نیست. استفاده از محصولات فناوری باعث قدرتمندتر شدن نیز می شود. امروزه دسترسی به اینترنت به راحتی میسر است و با هر چیزی که لازم داریم تنها یک کلیک فاصله داریم. اما در برخی مناطق دنیا همه اینقدرها هم خوش شانس نیستند. بدون دسترسی آسان و روزمره به اطلاعات مربوط، ارتباط با فرصت ها می تواند برای خیلی ها چالش بزرگی باشد. پیشرفته شدن تلفن های همراه ارزان قیمت و مقرون به صرفه، روزانه برقراری ارتباط با دنیای پیرامون را برای میلیون ها نفر در سراسر جهان میسر می کند. اگرچه در برخی از کشورهای در حال توسعه، زنان در پایین پله های این نردبان هستند و به تلفن همراه دسترسی کمی دارند.

حدود دو سال است که شرکت هایی مانند نوکیا با مشارکت GSMA و پشتیبانی از برنامه mWomen تلاش می کند تا شکاف جنسیتی موجود بین زنان و مردان برای برخورداری از تلفن همراه میان کشورهای در حال توسعه کمتر شود و شرایط اجتماعی، اقتصادی، سلامت، تحصیلی و مالی زنان بهبود پیدا کند. یکی از کارهایی که این شرکت ها طی این مدت انجام داده اند، ارایه سرویس Nokia Life برای بازارهای نوظهوری مانند چین، اندونزی و نیجریه بوده است. این شرکت ها از جمله نوکیا در تحقیقات گسترده جهانی در کشورهایی که درآمد کم یا متوسط دارند، به این نتیجه رسیده که درآمد خانواده و محل زندگی (در شهر یا روستا) از مهم ترین عوامل موثر در مالکیت تلفن همراه توسط زنان است. به طور مثال، زنان در مناطق شهری نسبت به زنان روستایی ۲۳ درصد احتمال بیشتری دارد که تلفن همراه داشته باشند؛ حتی اگر هر دو هم سن بوده و درآمد یکسانی داشته باشند یا سطح تحصیلات و موقعیت شغلی آنها مانند هم باشد. درآمد نیز تاثیر مشابهی در برخورداری از موبایل در میان زنان دارد. زنان در خانوارهایی که بیش از صد دلار در ماه درآمد اضافی دارند، ۱۳ درصد احتمال بیشتری دارد که تلفن همراه داشته باشند.

سن، شغل و میزان تحصیلات نیز نقش مهمی بازی می کند. هم اکنون تقریبا نیم میلیارد زن در کشورهای کم درآمد یا با درآمد متوسط، تلفن همراه دارند و بیش از ۲۵۰ میلیون زن تا به حال به موبایل دسترسی نداشته اند. طبق آماری که انجام شده است، این زنان دلایل مختلفی برای بی بهره بودن از موبایل عنوان کرده اند: ۵۰ درصد از زنان قیمت بالای گوشی و خدمات ماهانه را دلیل اصلی دانسته اند. این زنان عموما از خانوارهایی هستند که درآمد مازاد برای خرید تلفن همراه یا پرداخت هزینه های ناشی از استفاده از سرویس های آن را ندارند. ۲۰ درصد از زنان نیز در زندگی روزمره و شغل خود نیازی به استفاده از تلفن همراه نمی دیدند. بیشتر این زنان کسانی هستند که در روستا یا مناطق بومی زندگی می کنند و به اعضای خانواده و دوستان خود به راحتی دسترسی داشته و با آنها ارتباط برقرار می کنند. این درصد نیز به نوبه خود قابل توجه است. اما جالب است بدانید عده بسیار کمی که جمعیت آنها از سه درصد فراتر نمی روند، از دسترسی به فناوری و پیدا کردن مهارت در آن هراس دارند. برخی مشکلات فرهنگی نیز دسترسی زنان به تلفن همراه را کم می کند. برخی از خانواده ها زن را از برخورداری از تلفن همراه برحذر می کنند.

۱۰درصد از زنان نیز به علت دسترسی همیشگی به تلفن ثابت و استفاده از آن در طول روز چه در خانه و چه در محل کار، نسبت به داشتن تلفن همراه احساس بی نیازی می کنند. این نتایج در حالی به دست می آید که حمدون توره دبیرکل اتحادیه بین المللی ارتباطات راه دور امسال را سال زنان و دختران در «آی. سی. تی» نام نهاده است؛ موضوع انتخابی امسال «زنان و دختران در آ ی.سی.تی ها» برای تضمین آن است که زنان که نیمی از جامعه را تشکیل می دهند با رعایت تساوی پیشروی کنند. بر این اساس زنان اساس جوامع ما هستند. آنها ستون اقتدار هر خانواده و جامعه هستند. با وجود این، هنوز نابرابری جنسیتی وجود دارد. زنان و دختران از حق دسترسی به مراقبت های بهداشتی پایه و آموزش و فرصت اشتغال برابر محروم شده اند.

آنها در تصمیمات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی گرفتار نابرابری بوده و اغلب با خشونت و تبعیض مواجه می شوند. این وضعیت غیرقابل قبول است و ما باید با همه ابزارهای موجود با آن مقابله کنیم. برابری جنسیتی یک حق اساسی است که در منشور سازمان ملل نیز به آن اشاره شده است و یکی از مهم ترین اهداف برنامه توسعه هزاره سازمان ملل نیز هست. آی.سی.تی ها باید این تلاش ها را از بدو امر شروع کرده و همزمان به مراقبت های بهداشتی قبل از تولد و تامین این خدمات برای دورافتاده ترین جوامع از طریق پزشکی از راه دور (تله مدیسین) و سایر ابزارها نیز توجه شود و باید حق هر مادر، هر دختر و هر زن به محض تولد تضمین شود. همچنین در بخشی دیگر از این پیام آمده است: آی.سی.تی ها می توانند از طریق ایجاد فرصت پیشرفت برای زنان متخصص در بالاترین سطوح تصمیم گیری و همچنین ترغیب زنان جوان تر به جست وجوی شغل جدید در این عرصه ایفای نقش کنند. من مصرانه شما را دعوت می کنم تا روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی را با عطف توجه خاص به نیازهای خاص زنان و دختران جشن بگیرند تا تغییراتی در پارادایم فرصت هایی که در حال حاضر و در آینده پیش روی زنان و دختران قرار می گیرد، ایجاد شود. یک جامعه طرفدار تساوی و عادل مبنا و اساس یک دنیای پرصلح و پرنعمت است.

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد