رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

نیازهای کاربر ، عامل برتری یک مرورگر نسبت به سایرین

به عنوان مثال کسی که در یک شرکت نرم افزاری کار میکند ، ممکن است از لپ تاپ های ظریف و سبک وزن استفاده کند ؛ در صورتی که یک مهندس ساختمان معمولا از لپ تاپی با بدنه محکم تر و با دوام تر استفاده میکند . اینجاست که باید متوجه شویم هر کسی بر حسب نیازهای خود لوازم کارش را انتخاب میکند .

در مورد مرورگرها نیز این قضیه صدق میکند . هر کدام از ما بنابر نیازهایی که داریم یک مرورگر را انتخاب میکنیم . یکی کارش وبگردی و رفتن از این سایت به سایت دیگر است . یکی طراح وب که همیشه در حال طراحی و نوشتن کدهاست و ….. . اما انصاف نیست که یک مرورگر را برتر از دیگری بدانیم و روزها و ماه ها و سالها زحمت یک تیم متخصص را با برتری دادن یکی بر دیگری ، نادیده بگیریم .

در این مطلب سعی شده تا این باور را بوجود بیاوریم که نیازهای کاربر ، عامل تعیین کننده ی انتخاب مرورگر است . امید است با خواندن این مطلب از تعصب های بی دلیل برخی کاربران نسبت به مرورگر مورد علاقه شان کاسته شود و با دیدی بازتر به این مسئله نگاه کنند . همچنین در این مطلب هیچ نامی از یک مرورگر به عنوان مرورگر برتر نبرده ایم .

۱) بارگزاری صفحات :

بعضی کاربران کارشان سر زدن به سایت های مختلف و در کل وبگردیست . این دسته از کاربران دوست دارند صفحات مورد نظرشان به سرعت بارگذاری شده ( مخصوصا اگر در ایران باشند ) و بدون کوچکترین مشکلی نمایش داده شود . برخی از آنها هم اگر مشکلی در بارگذاری سایت های مورد نظرشان بوجود بیاید ، ظالمانه به شرکت سازنده آن مرورگر می تازند . در صورتی که مرورگر تنها بخشی از فرایند بارگزاری صحیح یک سایت است . عوامل دیگری همچون کیفیت و سرعت اتصال شما به اینترنت ، سرورهای وبسایتی که قصد بازدید از آن را دارید ، سازگاری وبسایت مورد نظر با مرورگری که در حال استفاده از آن هستید و موارد دیگر ، همگی میتوانند در این امر دخیل باشند .

به عنوان مثال اگر سرعت اینترنت شما کم باشد ( مخصوصا در کشور ما که این معضل بیداد میکند ) نباید انتظار دیدن ویدئوهایی با کیفیت HD و یا تصاویری با حجم ها چند مگابایتی داشته باشید . واضح است که با این کیفیت و سرعت پایین ، مشکلاتی در دیدن سایت های مورد نظر شما که از موارد یاد شده استفاده میکنند ، بوجود خواهد آمد .

مورد بعدی که میتوان به آن اشاره کرد ، سرورهای وبسایت مورد نظر شماست . ممکن است در آن بازه زمانی که شما قصد بازدید از آن سایت را دارید ، مشکلی در بخش فنی سایت بوجود آمده باشد .

بعضی موارد هم مشکل سازگار نبودن وبسایت مورد نظر با مرورگر مورد استفاده ی شماست . از نمونه های بارزی که میتوان به آن اشاره کرد ، وبسایت دانشگاهای ایرانی هستند . این دسته از وبسایت ها تنها و تنها با مرورگر اینترنت اکسپلورر شرکت مایکروسافت که به صورت پیشفرض روی ویندوز نصب شده است ، سازگارند . البته خود این موضوع هم دلایل مختلفی دارد . مثل بودجه در نظر گرفته شده توسط دانشگاه ها برای راه اندازی وبسایت شان ، مطلع نبودن بسیاری از دانشجویان از وجود مرورگر دیگری به غیر از اینترنت اکسپلورر ، نداشتن تخصص تیم های طراح سایت و موارد دیگری از این دست . پس همیشه تقصیرات را به گردن مرورگرتان نیندازید .

۲) امکانات وسیع :

داشتن امکانات وسیع یک قابلیت مفید برای هر مرورگر و یا نرم افزاری به حساب می آید ، اما شاید بدرد هر کاربری نخورد . مثلا شاید ۹۰ % افرادی که کارشان وبگردیست ، نیازی به امکانات بسیار زیاد نداشته باشند . داشتن امکانات زیاد بدرد افرادی میخورد که کارشان به نحوی با این ابزارها راه می افتد . به عنوان مثال خیلی کم پیش می آید که یک وبگرد بخواهد سورس کد صفحه ی مورد نظرش را مشاهده کند . در صورتی که ابزار مشاهده سورس کد صفحات وب ، به وفور توسط برنامه نویسان و طراحان وب مورد استفاده قرار میگیرد .

برخی مرورگرها مثل اپرا امکانات زیادی را به صورت درونی در خود دارند که تقریبا نیاز بیشتر کاربران را برطرف میکند . برخی دیگر هم مثل کروم و فایرفاکس ، امکانات را به صورت افزونه ها به خود اضافه میکنند . البته باید گفت که امکان نصب افزونه در مرورگر اپرا نیز فراهم شده است .

۳) امنیت :

این بحثی است که نمیتوان به سادگی از کنار آن گذشت . شرکت های سازنده مرورگرهای امروزی ، تمام سعی خود را میکنند تا امنیت محصولشان را به حداکثر برسانند . چیزی که واضح است و هیچ شکی هم در آن نیست ، اینست که هیچکدام از مرورگرها امنیت ۱۰۰% را به کاربران خود نمیدهند . البته هیچ برنامه کامپیوتری نمیتواند این کار را انجام دهد . هر روتین و تکنیک امنیتی سر انجام توسط هکرها در هم خواهد شکست . البته مرورگرهای امروزی روش شناسایی تهدیدهایی مثل فیشینگ ، اجرای کدها از راه دور و موارد دیگر را به خوبی پیاده سازی میکنند . حتی بعضی از آنها با شرکت های امنیتی همکاری نزدیکی دارند . به عنوان مثال میتوان از مرورگر اپرا نام برد که با شرکت معتبر امنیتی AVG همکاری دارد و از بانک اطلاعاتی این شرکت به منظور شناسایی تهدیدها بهره میبرد . اما با این حال نمیتوان همه مرورگرها را در یک سطح امنیتی قرار داد . سال ۲۰۰۹ مرورگر فایرفاکس به عنوان پر اشکال ترین نرم افزار از نظر امنیتی شناخته شد. این وضعیت در سال ۲۰۱۰ برای مرورگر کروم اتفاق افتاد. در حالی که مرورگر اپرا یکی از کم اشکال ترین ها بود . بسیار خب ، این اتفاقات را میتوان از جنبه های مختلفی بررسی کرد .

بر طبق آمارهای موسسه ی Stat Counter ، فایرفاکس در بازه زمانی بین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۰ با داشتن چیزی حدود ۳۱ % از سهم بازار مرورگرها ، محبوب ترین مرورگر به شمار میرفت. هکرها همیشه به چیزی علاقه پیدا میکنند که سود مالی در آن وجود داشته باشد . چرا بیشتر بدافزارها برای سیستم عامل ویندوز نوشته میشوند ؟؟؟ اگر این مورد را از یک طرفدار لینوکس و جامعه متن باز بپرسید ، قطعا به شما خواهد گفت که ویندوز پر از اشکالات امنیتی است . شاید ویندوز مشکلات امنیتی زیادی داشته باشد ، اما هکرها هم برای خوشگذرانی سعی در آلوده کردن کامپیوترهای ویندوزی ندارند . یکی از دلایل عمده آلوده شدن ویندوز ، سهم بسیار بالای آن در بین سایر سیستم عامل هاست . مک او اس و لینوکس شاید روی هم رفته ۱۰ % از کل بازار سیستم عامل ها را در اختیار داشته باشند ، اما ویندوز چیزی در حدود ۹۰ % از بازار سیستم عامل ها را در اختیار دارد و همین قضیه موجب میشود که هکرها وقت و انرژی خود را صرف شکستن سدهای امنیتی ویندوز کنند . چون تعداد سیستم های آلوده شده ی بیشتر ، مساوی با کسب در آمد بیشتر است . و عکس این موضوع هم میتواند مورد بررسی قرار بگیرد . چرا لینوکس کمترین تعداد بدافزارها را دارد ؟؟؟ شاید به دلیل وجود سیستم های امنیتی خوبی باشد که در لینوکس به کار رفته اند . اما درصد کم لینوکس از بازار سیستم عامل ها هم یکی دیگر از دلایلی است که میتوان به آن اشاره کرد . همین مورد برای فایرفاکس نیز صادق است . چون در آن زمان مرورگر فایرفاکس یکی از پر کاربرترین مرورگرها بود ، هکرها شروع به یافتن اشکالات امنیتی آن کردند و همین باعث شد تا فایرفاکس پر اشکال ترین نرم افزار سال ۲۰۰۹ لقب بگیرد .

این اتفاق در بازه زمانی بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱ برای مرورگر کروم اتفاق می افتد . با نگاهی به آمار Stat Counter میبینیم که این مرورگر در این بازه زمانی ، سهمش از ۱۰ % به ۲۰ % رسیده است . همین رشد فوق العاده نظر همه هکرها را جلب میکند تا اشکالات امنیتی کروم را پیدا کرده و عملیات های خرابکارانه ی خود را پیاده سازی کنند . نتیجه این شد که کروم در سال ۲۰۱۰ لقب پر اشکال ترین نرم افزار را از آن خود کرد . شاید اگر اپرا هم به اندازه کروم و فایرفاکس کاربر داشت ، این عناوین را کسب میکرد .

البته باز هم به این نکته اشاره میکنیم که بحث بالا یک زاویه ی دید به این موضوع است و از زوایای دیگری نیز میتوان به این موضوع نگاه کرد .

۴) رابط کاربری :

رابط کاربری هم مورد توجه بسیاری از کاربران است . در کل یک رابط کاربری مناسب باید ساده باشد و امکان دسترسی سریع به بخش های مختلف را فراهم بیاورد . همچنین باعث خستگی و سردرگمی کاربر نشود . اشغال کردن حداقل فضا از صفحه هم یک مزیت بزرگ به حساب می آید .

نتیجه گیری : اکنون شما هستید که تصمیم نهایی را میگیرد . در واقع هیچکس بهتر از شما نمیتواند نیازهایتان را درک کرده و به آنها پاسخ بدهد . اگر لازم شد هر ۵ مرورگر مطرح کروم ، فایرفاکس ، اپرا ، سافاری و اینترنت اکسپلورر را امتحان کنید . هر کدام که به همه یا بیشتر نیازهای شما پاسخ داد ، آن مرورگر میتواند به عنوان مرورگر پیشفرض سیستم عامل شما قرار بگیرد .

متاسفانه برخی کاربران این موضوع را درک نمی کنند و تفکرشان اینست که مرورگر محبوب خودشان بهترین مرورگر برای استفاده توسط سایر کاربران است.

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

محمدامین علی نژاد

ارسال در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱

1

این سایت عالی است

پاسخ به کامنت
اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد