رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

فهرست میلیاردرهای جهان منتشر شد

در عصری که میلیاردها نفر دغدغه سیر کردن شکم خود را دارند و داشتن یک سرپناه کوچک و زندگی مختصر، آرزویشان است؛ شمار اندکی – البته در مقایسه با خیل عظیم تهیدستان آنقدر پول و ثروت دارند که حسابش از دستشان بیرون است و نمی‌دانند با این همه ثروت چه کنند، اما پیوسته در حال افزودن بر آن هستند.


شمار کسانی که در سراسر جهان دست کم یک میلیون دلار ثروت دارند، سال گذشته میلادی از مرز ۱۰ میلیون نفر گذشت.


به گزارش آسوشیتدپرس، مجموع ثروت میلیونرهای جهان سال گذشته به حدود ۴۱ تریلیون دلار رسید که در مقایسه با سال پیش از آن ۹ درصد افزایش یافت. میانگین ثروت ۱۰ میلیون ثروتمند جهان به بیش از ۴ میلیون دلار رسید که بیش از هر زمان دیگری در گذشته بود.
شمار میلیونرها در اقتصادهای در حال توسعه هند، برزیل و چین با سرعت بیشتری افزایش می‌یابد. تعداد میلیونر‌ها در هند حدود ۲۳ درصد افزایش یافت. البته آمریکا هنوز از این نظر درصدر قرار دارد.

در عصری که میلیاردها نفر دغدغه سیر کردن شکم خود را دارند و داشتن یک سرپناه کوچک و زندگی مختصر، آرزویشان است؛ شمار اندکی – البته در مقایسه با خیل عظیم تهیدستان آنقدر پول و ثروت دارند که حسابش از دستشان بیرون است و نمی‌دانند با این همه ثروت چه کنند، اما پیوسته در حال افزودن بر آن هستند.


شمار کسانی که در سراسر جهان دست کم یک میلیون دلار ثروت دارند، سال گذشته میلادی از مرز ۱۰ میلیون نفر گذشت.


به گزارش آسوشیتدپرس، مجموع ثروت میلیونرهای جهان سال گذشته به حدود ۴۱ تریلیون دلار رسید که در مقایسه با سال پیش از آن ۹ درصد افزایش یافت. میانگین ثروت ۱۰ میلیون ثروتمند جهان به بیش از ۴ میلیون دلار رسید که بیش از هر زمان دیگری در گذشته بود.
شمار میلیونرها در اقتصادهای در حال توسعه هند، برزیل و چین با سرعت بیشتری افزایش می‌یابد. تعداد میلیونر‌ها در هند حدود ۲۳ درصد افزایش یافت. البته آمریکا هنوز از این نظر درصدر قرار دارد.


یک نفر از هر ۳ میلیونر جهان در‌ آمریکا زندگی می‌کند. در مجموع از هر ۱۰ میلیونر یک نفر به آفریقا، خاورمیانه و آمریکای لاتین تعلق دارد. در سال ۲۰۰۷ تعداد میلیونرهای جهان ۶۰۰ هزار نفر بیش از سال ۲۰۰۶ شد و به ۱۰ میلیون و یک نفر رسید که در مقایسه با سال پیش از آن ۶درصد افزایش داشت.


روس‌ها آمده‌اند
در فهرست ۲۵ نفر اول ثروتمندان جهان، ۴ آمریکایی حضور دارند که البته ۲ نفرشان مکان‌های اول و سوم را به خود اختصاص داده‌اند. وارن بوفت با ۶۲ میلیارد دلار ثروت، پولدارترین فرد جهان است و ویلیام گیتس که تا مدت‌ها نفر اول بود، حالا با ۵۸ میلیارد دلار سوم است.


یک مکزیکی به نام کارلوس اسلیم هلو با ۶۰ میلیارد دلار دارایی نفر دوم است. در بین ۲۵ نفر اول، ۴ هندی جا خوش کرده‌اند. نفرات چهارم، پنجم، ششم و هفتم را هندی‌ها تشکیل می‌دهند. لاکشمی میتال با داشتن ۴۵ میلیارد دلار ثروت، پولدارترین مرد هندی است البته او در انگلیس اقامت دارد. ۳ ثروتمند بعدی هند همگی در کشور خودشان زندگی می‌کنند. در هند روزبه‌رو میان ثروتمندان و فقرا فاصله بیشتر ایجاد می‌شود.


حالا می‌توانید در هند انسان‌های خیلی خیلی ثروتمند ببینید و در نزدیکی‌شان مردم تهیدست را هم مشاهده کنید. این صحنه‌ها در هند امروز عادی شده است. در جمع ۲۵ ثروتمند اول جهان، روس‌ها بیشترین مکان‌ها را دارند.
در این جمع نام ۷ روسی به چشم می‌خورد. روس‌های ثروتمند خیلی سریع پولدارتر می‌شوند و پیوسته به شمار آنها افزوده می‌شود. اولگ دریپاسکا با ۲۸ میلیارد دلار دارایی، ثروتمندترین فرد روسی است.


پس از او رومان آبراموویچ مالک روس باشگاه چلسی قرار دارد. آبراموویچ با ۵/۲۳ میلیارد دلار ثروت پانزدهمین مرد ثروتمند جهان است. او شهرت سال‌های اخیر خود را از راه فوتبال و خرید باشگاه چلسی کسب کرده است.


بی علت نیست که درصدی از پول خود را صرف این باشگاه و خرید بازیکنان گران قیمت می‌کند. آبراموویچ ۴۱ سال دارد. ولید بن طلال آل سعود از عربستان با ۲۱ میلیارد دلار ثروت در مکان نوزدهم قرار دارد. در فهرست ۲۵ نفر اول، نام یک سوئدی، یک اسپانیایی، یک آلمانی و ۲ هنگ‌کنگی هم به چشم می‌خورد.


مسن‌ترین ثروتمندان‌
کرک کرکودیان از آمریکا که چهل ویکمین ثروتمند جهان است، ۹۰ سال دارد و در جمع ثروتمندان مسن‌ترین فرد است. کارل آلبوخت از آلمان دهمین مرد ثروتمند جهان با ۲۷ میلیارد دلار دارایی ۸۸ سال دارد و دومین سالمند ثروتمند جهان به شمار می‌آید البته یک آمریکایی همسن او را هم باید نام ببریم که مکان ۶۲ ثروتمندان را به خود اختصاص داده است.


او چیرز نام دارد و دارایی‌هایش بیش از ۶/۱۲ میلیارد دلار است. آلبوخت آلمانی و بتن کو فرانسوی ۸۵ سال دارند و از لحاظ ثروت، نفرات شانزدهم و هفدهم جهان هستند. جک تیلور آمریکایی نیز ۸۵ سال دارد، اما چهل و ششمین فرد ثروتمند جهان است.


جوان‌ترین ثروتمندان‌
در فهرست ۱۰۰ نفر اول، سرگئی برین از آمریکا با ۳۴ سال سن، جوان‌ترین ثروتمند است. او با داشتن ۷/۱۸ میلیارد دلار، سی‌و دومین فرد ثروتمند جهان به شمار می‌آید. در این فهرست، رومان آبراموویچ ۴۱ ساله دومین فرد جوان است. دیمیتری ریبولووف، نفر پنجاه و هشتم، همسن آبراموویچ است و فقط چند روزی از او مسن‌تر است.


این روسی، ۸/۱۲ میلیارد دلار ثروت دارد. چهارمین جوان ثروتمند، یک سوئیسی به نام ارنستو برتارلی است که با ۴۲ سال سن، ۳/۱۰ میلیارد دلار ثروت دارد و مکان هفتادوپنجم ثروتمندان جهان را به خود اختصاص داده است.


برلوسکنی، نفر ۹۰
در میان ایتالیایی‌ها، میشله فرررو با ۱۱ میلیارد دلار دارایی ثروتمندترین ایتالیایی است. او ۸۱ سال دارد و در کشور موناکو زندگی می‌کند. اما در فهرست ۱۰۰ نفر اول، سیلویو برلوسکنی نخست‌وزیر ایتالیا یکی از مشهورترین چهره‌هاست.


او مالک باشگاه میلان نیز هست و داشتن باشگاهی چون میلان خودش سبب شهرت جهانی مالکش می‌شود. برلوسکنی‌ ۷۱ ساله، ۴/۹ میلیارد دلار ثروت دارد.


پولدارترین مرد جهان در خانه‌ای ارزان و قدیمی‌
وارن بوفت حالا ثروتمندترین مرد جهان است. او که زمانی شریک ودوست بیل گیتس بوده، شاید فکرش را هم نمی‌کرد که روزی ثروتش بیش از بیل گیتس شود. او سی‌ام ماه اوت ۱۹۳۰ در اوماهای نبراسکا به دنیا آمد. پدرش هووارد و مادرش لیلا نام داشت. وقتی ۱۳ ساله بود، روزنامه می‌فروخت تا به خرج خانواده‌اش کمک کند. از نوجوانی با بازار آشنا شد.


والدینش او را به مدرسه کار و دانش فرستادند و آنجا شخصی به نام بنیامین گراهام‌ مربی‌اش شد. گراهام تاثیر زیادی روی بوفت گذاشت و این پسر مرید او شد. تاثیر گراهام بر بوفت به اندازه‌ای بود که او گفت: من ۱۵درصد خودم و ۸۵ درصد گراهام هستم. به توصیه گراهام بود که بوفت وارد کار بازار سهام شد.


بوفت در سال ۱۹۵۲ با سوزان تامسون ازدواج کرد که حاصلش ۲ پسر و یک دختر است. این زوج از سال ۱۹۷۷ جدا از هم زندگی کردند، اما از هم طلاق نگرفتند تا این که در ژوئیه ۲۰۰۴ سوزان درگذشت. در سال ۲۰۰۶ بوفت در سالروز ۷۶سالگی اش با آستریدمنکز یک پیردختر ۶۰ ساله ازدواج کرد.


بوفت ثروت عظیم خود را عمدتا از طریق سرمایه‌ گذاری در بازار سهام به دست آورده است. او بویژه از ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۶ بسرعت پولدار شده به طوری که حالا در جدول ثروتمندان جهان با ۶۲ میلیارد دلار دارایی، ثروتمندترین مرد جهان است.


وارن بوفت، با وجود داشتن این همه ثروت ساده زندگی می‌کند. او رئیس یک شرکت به نام برکشایر هاتاوی است و ماهی ۸ هزار دلار حقوق می‌گیرد که در مقایسه با حقوق دیگر مدیران شرکت‌ها رقم ناچیزی است. او همچنان در خانه‌ای زندگی می‌کند که در سال ۱۹۵۸ با پرداخت ۳۱۵۰۰ دلار خرید.


ارزش این خانه اکنون ۷۰۰ هزار دلار است. در سال ۲۰۰۶ یک نشریه گزارش کرد بوفت تلفن همراه ندارد و روی میزش رایانه نیست و خودش رانندگی می‌کند.


یک لبنانی الاصل ‌امپراتور مخابرات مکزیک‌
کارلوس اسلیم‌هلو، دومین مرد ثروتمند جهان که مکزیکی است، مانند نفر اول خیلی سریع خود را در جمع ۵ مرد ثروتمند جهان قرار داده است. از اوایل ۲۰۰۷ تا اوایل ۲۰۰۸، حدود ۱۱ میلیارد دلار برثروتش افزوده شد.


رقابت برای کسب عنوان ثروتمندترین مرد جهان در سال ۲۰۰۷ بسیار نزدیک و شدید شد و این مرد مکزیکی خود را تا جایگاه دومی بالا کشید. او ۶۰ میلیارد دلار ثروت دارد. بیل گیتس که ۱۳ سال ثروتمندترین مرد جهان بود، حالا از مرد مکزیکی هم عقب مانده و به جایگاه سومی سقوط کرده است.


کارلوس سرمایه‌گذار در مخابرات است و از این طریق ثروت عظیم خود را اندوخته است. او در صنعت ارتباطات مکزیک حرف اول را می‌زند.


پدر کارلوس یک مسیحی لبنانی بود که در ۱۴سالگی به مکزیک مهاجرت کرد و در سال ۱۹۱۱ یک مغازه خشکبار در پایین شهر مکزیکو باز کرد. او و همسرش ۶ فرزند داشتند که کوچک‌ترین آنها کارلوس بود.


موفقیت بزرگ مالی اسلیم کارلوس از زمانی آغاز شد که او هدایت یک گروه سرمایه‌گذار از جمله فرانس تله کام را برای خرید شرکت ارتباطات مکزیک در سال ۱۹۹۰ به عهده داشت. این شرکت تلمکز نام دارد و اکنون خدمات ۹۰ درصد خطوط تلفن مکزیک را سرویس می‌دهد و اپراتور آنهاست.


کارلوس اسلیم فارغ‌التحصیل رشته مهندسی دانشگاه ملی مکزیک است. او در سال ۱۹۶۷ با دختری به نام سمیه دومیت ازدواج کرد که حاصلش ۶ فرزند است. آنها ۳۲ سال به خوشی با هم زندگی کردند تا این که سمیه در سال ۱۹۹۹ به علت بیماری کلیه درگذشت.


کارلوس اسلیم یک سخنران مشهور در زمینه عقب‌افتادگی اقتصادی و فنی مکزیک است. در یکی از تازه‌ترین سخنرانی‌هایش، به این موضوع پرداخت که چرا برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در مکزیک شغل وجود ندارد که این وضع خشکسالی مغزی ایجاد کرده و سبب مهاجرت مغزها به خارج از مکزیک شده است.


حمایت والدین از بیل گیتس‌
در میان ثروتمندان جهان، شاید بیل گیتس از همه مشهورتر باشد. مردی که حدود ۱۶ سال درصدر جدول پولدارهای جهان قرار داشت. با این دوام صدرنشینی باید هم بسیار مشهور باشد. اما حالا مرد شماره ۳جهان در باشگاه ثروتمندان است. بیل گیتس در ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ در سیاتل واشنگتن به دنیا آمد.


او رئیس میکروسافت است و این شرکت نرم‌افزاری را به اتفاق پل آلن بنیان نهاد. وی مهندس ارشد نرم‌افزار و از مشهورترین کسانی است که در رایانه‌های شخصی انقلاب ایجاد کردند. بیل گیتس مردی خبر ساز و جنجالی است که همین سبب شده است ناشران به سراغش بروند و کتاب‌هایی درباره او و کارهایش منتشر کنند.


گر چه گیتس از سوی خیلی‌ها مورد تحسین قرار گرفته، اما شمار زیادی از دست‌اندرکاران صنعت رایانه از تاکتیک‌های حرفه‌ای او انتقاد کرده‌اند.


بیل گیتس در سال ۲۰۰۰ از سمت خود در مقام رئیس اجرایی میکروسافت کناره‌گیری کرد و همان سال بنیاد بیل ملدیناگیتس را تاسیس کرد که کارش تحقیقات علمی و اجرا کردن برنامه‌های خیرخواهانه است.


او به کارش به عنوان مهندس ارشد نرم‌افزار ادامه داده است. او در ژوئن ۲۰۰۶ اعلام کرد کار تمام وقت خود را در میکروسافت به پاره وقت تبدیل خواهدکرد تا بیشتر وقت خود را صرف بنیادش کند. آخرین باری که وی به طور تمام وقت در میکروسافت کار کرد، ۲۷ ژوئن ۲۰۰۸ بود.


بیل گیتس در خانواده‌ای ثروتمند به دنیا آمد. پدرش وکیلی برجسته و مادرش مدرس دانشگاه بود. ماکسل، پدربزرگش رئیس یک شعبه از بانک ملی آمریکا بود. وقتی بیل بچه بود، والدینش خواب وکالت برایش دیدند. وقتی کلاس هشتم بود، مدرسه‌اش یک ترمینال تله تایپ خریداری کرد که به رایانه‌ مادر جنرال الکتریکس متصل می‌شد.


گیتس به سیستم برنامه‌نویسی GE در مرحله بیسیک (Basic) علاقه‌مند و از کلاس ریاضی دور شد تا علاقه‌اش را دنبال کند. او اولین برنامه رایانه‌اش را در مدرسه نوشت که کاربران را قادر می‌کرد به بازی رایانه‌ای بپردازند.


بیل گیتس در سال ۱۹۷۳ از دبیرستان لیک ساید با وضعیت ممتاز فارغ‌التحصیل شد. وی در آزمون ورودی کالج‌های آمریکا از مجموع ۱۶۰۰ امتیاز موفق به کسب ۱۵۹۰ امتیاز شد و به کالج‌ هاروارد رفت.


در هاروارد با استیو بالمر، شریک کاری آینده خود آشنا شد، همچنین کریستف پاپا دیمینزیو، دانشمند رایانه در هاروارد را ملاقات کرد. وی در دانشگاه در فکر برنامه‌های درسی نبود و بیشتر وقتش را به کار با رایانه‌های دانشگاه مشغول بود.


در سال ۱۹۷۵ بیل گیتس و پل آلن یک شرکت نرم‌افزار رایانه‌ای تاسیس کردند. البته بیل در این باره با والدینش مشورت کرده بود و هنگامی که آنها دیدند وی چقدر به تاسیس این شرکت علاقه دارد، به حمایت مالی از او پرداختند.


زندگی در خانه ۱۲۵ میلیون دلاری‌
بیل گیتس اول ژانویه ۱۹۹۴ با ملیند افرنچ، دختری از دالاس تگزاس ازدواج کرد. این زوج ۳ فرزند دارند که آخرین آنها ۶ ساله است.


خانه بیل، ساختمانی مدرن و دارای پناهگاه در کنار تپه‌ای مشرف به دریاچه واشنگتن است.


ارزش این خانه ۱۲۵ میلیون دلار و مالیات سالانه‌اش ۹۹۱ هزار دلار است. بیل گیتس یک مجموعه دار معروف است. او مجموعه‌ای از نوشته‌های لئوناردو داوینچی را در یک حراجی در سال ۱۹۹۴ با پرداخت ۳۱ میلیون دلار خرید.


بیل عاشق کتاب است و به کتابخوانی شهرت دارد. به ورزش هم علاقه دارد و گلف و تنیس بازی می‌کند. وی در فهرست ثروتمندان که از سوی مجله فوربس منتشر می‌شود، از ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۷ ثروتمندترین مرد جهان بود.


فهرست میلیاردرهای جهان منتشر شد


منبع خبر : جام جم 

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد