رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

روایت فرار مغزها مقابل دوربین تلویزیون

تولید و پخش سریال‌های اجتماعی، خوراک مخاطبان تلویزیونی است، بخصوص این‌که موضوعات جدید و مشکلات جوانان در آنها مورد بررسی قرار بگیرند. این روزها سریال «سراب» روزهای پایانی تصویربرداری را پشت‌سر می‌گذارد.
 به همین دلیل به خیابان فردوس، یکی از لوکیشن‌های این سریال رفتم. مجموعه تلویزیونی سراب به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده و تهیه‌کنندگی شهلا ولی‌زاده و عزیز علیزاده در ۱۳ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای برای پخش از شبکه اول سیما تهیه می‌شود.
سریال‌های «دلنوازان» و «فاصله‌ها» از کار‌های قبلی همین گروه هستند که با مخاطبان فراوانی همراه بودند. سهیلی‌زاده در حال چیدن میزانسن بود و حدیث میرامینی، بازیگر، سکانس مربوط فیلمنامه را مرور می‌کرد. این سکانس چندبار تصویربرداری شد. با تغییر زاویه دوربین، نورپردازی نیز تغییر می‌کرد. تا عوامل نور کار خود را انجام دهند، فرصتی دست داد تا بتوانم با عوامل سازنده سریال سراب هم‌صحبت شوم.
دانشجویان مقابل دوربین
سهیلی‌زاده بعد از سریال‌های پرمخاطبی مثل دلنوازان و فاصله‌‌ها باز هم به طرف طرح موضوعات جاری در جامعه رفته است تا مخاطبان را پای تلویزیون بنشاند. وی برای سکانس بعدی با تصویربردار صحبت می‌کند و به بازیگران توضیح می‌دهد که باید از کجا تا کجا حرکت کنند. فضای داخل لوکیشن خیلی گرم است. حسین سهیلی‌زاده روی صندلی نشسته و برای گفت‌وگو اعلام آمادگی می‌کند.

تولید و پخش سریال‌های اجتماعی، خوراک مخاطبان تلویزیونی است، بخصوص این‌که موضوعات جدید و مشکلات جوانان در آنها مورد بررسی قرار بگیرند. این روزها سریال «سراب» روزهای پایانی تصویربرداری را پشت‌سر می‌گذارد.
 به همین دلیل به خیابان فردوس، یکی از لوکیشن‌های این سریال رفتم. مجموعه تلویزیونی سراب به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده و تهیه‌کنندگی شهلا ولی‌زاده و عزیز علیزاده در ۱۳ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای برای پخش از شبکه اول سیما تهیه می‌شود.
سریال‌های «دلنوازان» و «فاصله‌ها» از کار‌های قبلی همین گروه هستند که با مخاطبان فراوانی همراه بودند. سهیلی‌زاده در حال چیدن میزانسن بود و حدیث میرامینی، بازیگر، سکانس مربوط فیلمنامه را مرور می‌کرد. این سکانس چندبار تصویربرداری شد. با تغییر زاویه دوربین، نورپردازی نیز تغییر می‌کرد. تا عوامل نور کار خود را انجام دهند، فرصتی دست داد تا بتوانم با عوامل سازنده سریال سراب هم‌صحبت شوم.
دانشجویان مقابل دوربین
سهیلی‌زاده بعد از سریال‌های پرمخاطبی مثل دلنوازان و فاصله‌‌ها باز هم به طرف طرح موضوعات جاری در جامعه رفته است تا مخاطبان را پای تلویزیون بنشاند. وی برای سکانس بعدی با تصویربردار صحبت می‌کند و به بازیگران توضیح می‌دهد که باید از کجا تا کجا حرکت کنند. فضای داخل لوکیشن خیلی گرم است. حسین سهیلی‌زاده روی صندلی نشسته و برای گفت‌وگو اعلام آمادگی می‌کند. وی دارای پیشینه‌ای مثبت در مجموعه‌سازی است و با ارائه مجموعه‌های دیدنی نشان داده که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. سهیلی‌زاده درخصوص تولید مجموعه سراب می‌گوید: این سریال به موضوعات و مشکلاتی که دانشجویان با آن درگیر هستند از جمله مسائلی نظیر فرار مغزها می‌پردازد و سعی دارد عوامل اصلی پدیده فرار مغزها را مورد بررسی قرار بدهد.
وی با بیان این‌که سریال دوماه و نیم، پیش تولید داشته می‌گوید: سریال سراب ۱۶ آذر، درست روز دانشجو کلید خورد. همزمان با تصویربرداری مراحل فنی آن از جمله تدوین و صداگذاری صورت می‌گیرد تا هر چه زودتر برای پخش آماده شود. سهیلی‌زاده سریال سراب را با سریال‌های گذشته خود متفاوت می‌داند و می‌گوید: تمام تلاش همکارانم بر این بوده که اثر مطلوبی تولید شود، در ضمن باید بگویم با توجه به جذابیت‌هایی که در داستان وجود دارد و طراحی‌هایی که صورت گرفته، این سریال مورد استقبال مخاطبان قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به این‌که سراب با تلفیقی از بازیگران چهره و غیرچهره تولید می‌شود، تصریح می‌کند: من همواره در آثارم از بازیگران جدید نیز بهره برده‌ام و در هر اثر تقریبا چند بازیگر جدید معرفی کرده‌ام. در این سریال نیز حدود ۷۰ درصد از بازیگران غیرحرفه‌ای و بیشتر دانشجو هستند.
سهیلی‌زاده معتقد است: تلویزیون و سینمای ما به بازیگران جوان نیاز دارد و باید فضایی ایجاد کرد تا از بازیگران تازه نفس استفاده شود. چهره‌های جدید می‌توانند به کلیشه‌ای و تکراری نبودن بازی‌ها کمک کنند تا مخاطبان با دیدن چهره و بازی‌های جدید از تماشای یک فیلم لذت ببرند.
وی اضافه می‌کند: با توجه به فضای دانشجویی، در فیلمنامه چالش‌های زیادی مورد بررسی قرار می‌گیرد که امیدوارم مورد استقبال مخاطبان قرار بگیرد.
ماندن بر سر دوراهی
عزیز علیزاده، یکی از تهیه‌کنندگان این مجموعه درخصوص داستان سریال سراب می‌گوید: حمید، دانشجوی ممتاز رشته برق در یکی از دانشگاه‌های معتبر با تعدادی از دوستانش روی یک پروژه علمی مهم تحقیق می‌کنند. با آن که این پروژه علمی حساس و بسیار قابل ملاحظه است، اما تعدادی از مسوولان آنچنان که باید حمید و دوستانش را حمایت نمی‌کنند. همین موضوع باعث بروز اختلافاتی بین حمید و دوستانش می‌شود و در این میان حادثه‌ای ناخواسته همه معادلات را به هم می‌ریزد. وی با بیان این‌که سریال در ۳۰ لوکیشن تصویربرداری خواهد شد، اضافه می‌کند: دانشگاه، خانه وحید، وزارت علوم، رستوران و خانه‌های شخصیت‌های اصلی داستان از لوکیشن‌های اصلی این سریال به شمار می‌آیند.
وی با اشاره به این‌که تحقیقات لازم قبل از تولید سریال صورت گرفته، تاکید می‌کند: با توجه به این‌که موضوع سریال خاص و در حال حاضر یکی از مسائل روز جامعه محسوب می‌شود باید از جهات مختلفی همچون محدودیت‌های اجتماعی و اختلاف دیدگاه فرهنگی، همچنین فقدان بسیاری از امکانات رفاهی دانشجویان مورد بررسی قرار بگیرد تا فیلمنامه با پشتوانه تحقیقاتی لازم برای تولید آماده شود.
علیزاده با اشاره به اهداف تولید این سریال خاطر نشان می‌کند: واقعیت این است که بسیاری از نخبگان ما وقتی فارغ‌‌التحصیل می‌شوند در مقابل دو راهی بزرگ قرار می‌گیرند که انتخاب هرکدام از این راه‌ها تاثیر مستقیم بر زندگی و آینده آنها و البته جامعه می‌گذارد. یکی از این راه‌ها وسوسه جذب شدن در فضای کاری کشورهای دیگر و راه دیگر ماندن در ایران و تلاش برای ساختن جامعه‌ای بهتر است که ما سعی کردیم این موضوع را به صورت کامل مورد بررسی قرار بدهیم.
نقد منصفانه را می‌پذیرم
حدیث میرامینی در سریال «گل‌های گرمسیری» نقش دختری مرفه به نام ضحی را بازی می‌کرد. پس از آن برای نقش مریم در سریال «شب می‌گذرد» و نقش شایسته در سریال «گیلعاد» انتخاب شد. از دیگر کارهای این بازیگر می‌توان به فیلم «شب حورا» (شهاب ملت‌خواه) و سریال «قصیده شب بارانی» (علی سبزواری) اشاره کرد. شاید بینندگان تلویزیونی او را با نقش روشنک بیشتر می‌شناسند. میر امینی در این سریال شخصیت نگار را بازی می‌کند. نگار یکی از شخصیت‌های اصلی این سریال محسوب می‌شود. میرامینی درباره نقشش در سریال سراب می‌گوید: نگار شخصیتی درونگرا و آرام و سرگرم زندگی زناشویی است و با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کند.
وی با توجه به این‌که سومین فعالیت هنری‌اش را با سهیلی‌زاده تجربه می‌کند، معتقد است: در کنار این گروه کار کردن برایم لذت بخش است به گونه‌ای که این گروه را خانواده دومم می‌دانم.
میرامینی ضمن استفاده از نظرات دیگر دوستانش در ایفای نقش، پس از این‌که دیالوگ‌هایش را مرور می‌کند پیشنهاداتی هم به کارگردان می‌دهد و می‌گوید: برخی دیالوگ‌ها را خودم پیشنهاد می‌دهم و کارگردان در صورت صلاحدید از آن استفاده می‌کند.
وی در ادامه می‌گوید: من نقدپذیر هستم و اگر کسی کار و نوع بازی مرا نقد منصفانه کند، می‌پذیرم. نقد منصفانه به من انرژی می‌دهد، چون مطمئن هستم این نوع نقد در پیشرفت کارم موثر است.
دانشجویان در تلویزیون کمتر دیده شده‌اند
پندار، فرزند اول عبدالرضا اکبری است. وی در مجموعه تلاش و زمزمه محبت به کارگردانی پدرش، عید آن سال به کارگردانی سعید ابراهیمی‌فر و سریال‌های نوعروس، پشت صحنه، بوی غریب پاییز و فاصله‌ها بازی کرده است. پندار اکبری نقش حمید، دانشجوی نخبه را در این سریال به عهده دارد. وی برای دومین بار همکاری با سهیلی‌زاده و حسن جوهرچی را تجربه می‌کند. وی درخصوص نقشش می‌گوید: برای این که بتوانم نقش را بخوبی بازی کنم تحقیقاتی را درخصوص موضوع فیلمنامه انجام دادم.
وی بیان می‌کند: سهیلی‌زاده سوژه‌هایی را برای تولید انتخاب می‌کند که مخاطب را پای تلویزیون می‌کشد و مخاطب علاوه بر تماشای یک سریال، پیامی را دریافت می‌کند. این موضوع برای مخاطب بسیار مهم و حساس است. اگر فیلمی که تولید می‌شود حاوی پیامی برای مخاطب نباشد قطعا بیننده از دیدنش خسته می‌شود و فیلم بدون محتوا برایش قابل پذیرش نیست.
اکبری معتقد است: این موضوع جای کار بیشتری دارد، به شکلی که حتی می‌تواند در قسمت‌های بیشتری تولید شود، چون موضوع مشکلات دانشجو و فرار مغزها کمتر در رسانه دیده شده است.
این بازیگر جوان از همکاری با بازیگران و عوامل سریال سراب ابراز خرسندی و رضایت می‌کند و می‌گوید: پس از این‌که برای بازی در سریال از سوی سهیلی زاده دعوت به کار شدم و طرح اولیه فیلمنامه را مطالعه کردم، بازی در این سریال را پذیرفتم، چون علاوه بر این‌که همکاری با این گروه برایم بسیار ارزشمند است به تولیدات سهیلی‌زاده اطمینان کامل دارم، زیرا سلیقه مخاطب را می‌شناسد و بسیاری از جوان‌ها دوست دارند با این کارگردان کار کنند.
اکبری با اشاره به استفاده از راهنمایی‌های پدرش در بازی‌هایش می‌گوید: من برای این‌که بتوانم بازیگر حرفه‌ای شوم به کسب تجربه نیاز دارم که سعی می‌کنم از تجربیات پدر و دیگر همکارانم استفاده کنم.
دوست دارم متفاوت بازی کنم
حسن جوهرچی سال ۱۳۴۷ در تهران متولد شده و لیسانس تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دارد. بازی در سینما را سال ۱۳۶۷ با «فیل در تاریکی» که بعد از ۱۵ سال کامل شد، شروع کرد. اولین بازی مطرح او در سینما سال ۱۳۷۰ با فیلم «برخورد» به کارگردانی سیروس الوند بود. اما با بازی در سریال «در پناه تو» به سال ۱۳۷۷ به‌شهرت رسید. جوهرچی در سریال سراب با نقش دکتر سلیمانی ظاهر می‌شود. وی درباره نقشش در این سریال می‌گوید: دکتر سلیمانی، استاد دانشگاه و معاونت دانشجویی دانشکده است. دانشجویان این دانشگاه نخبه هستند و دکتر سلیمانی ارتباط زیادی با دانشجویان دارد، اما به دلیل شرایطی که به وجود می‌آید دانشجویان از این شخصیت رنجیده می‌شوند و اتفاقات جدید رخ می‌دهد.
جوهرچی درباره نقش‌های متفاوتی که در یکی دو سال گذشته بازی کرده است، می‌گوید: من دوست دارم متفاوت بازی کنم. شاید بعضی‌ها فکر کنند من بازی در نقش‌های منفی را بیشتر می‌پسندم، اما این شخصیت منفی نیست. من از مردم انعکاس بازی‌هایم را جستجو می‌کنم و اکثر آنها از این تفاوت راضی هستند و تشویق می‌کنند.
وی ادامه می‌دهد: یکی از مسائلی که در بازیگری بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد، درک نقش است و من تمام تلاشم را می‌کنم تا نقشی را که می‌پذیرم ابتدا درک و سپس آن را بازی کنم.
جوهرچی هم مانند بقیه عوامل از فعالیت در این سریال راضی است و از همه آنها به نیکی یاد کرده، اظهار می‌کند: سهیلی‌زاده بخوبی مسائل روز جامعه را شناسایی می‌کند و به نظرم این موضوع فوق‌العاده است، چون مردم همیشه نشان دادند از تولیداتی که بیانگر مشکلات و مسائل روز باشد استقبال می‌کنند.
امیر دژاکام، حمیدرضا محمدی، محمد مختاری، علی زندی، الکساندر کوانجی، بیتا بیگی، هاله میرهادی، سارا کهربایی، سپیده صباغ، سولماز حصاری، لیدا عباسی، شیوا خسرومهر، مریم سرمدی بازیگرانی هستند که در این سریال نقش‌آفرینی می‌کنند.

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد