رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

رکوردهای دست نیافتنی اسکار!!

۸۲ سال برگزاری جایزه اسکار
هشتادوسومین مراسم سالانه اعطای جوایز اسکار روز یکشنبه در لس‌آنجلس برگزار خواهد شد و آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا با اعطای معروف‌ترین جایزه سینمایی جهان، از برترین‌های هنر هفتم در سال میلادی گذشته تقدیر خواهد کرد.
جوایز اسکار که می‌توان آن را مهم‌ترین و یکی از پربیننده‌ترین مراسم اعطای جایزه فیلم در جهان دانست، طی هشت دهه برگزاری همواره مورد توجه علاقه‌مندان سینما بوده است.
اولین مراسم اعطای جوایز اسکار روز ‌۱۶ می ‌۱۹۲۹ در هتل «روزولت» هالیوود برگزار شد تا برترین‌های سال‌های ‌۱۹۲۷ و ‌۱۹۲۸ برای فعالیت‌های چشم‌گیر در سینما مورد تقدیر قرار بگیرند.
آکادمی اسکار از ۵‌۸۳۰ عضو تشکیل شده است که با آرای خود، برندگان هرساله بخش‌های مختلف این جایزه معتبر را انتخاب می‌کنند. در این میان، بازیگران با ‌۱۳۱۱ نفر، بیشترین حضور را دارند.
نام رسمی مجسمه اسکار، «نشان لیاقت آکادمی» است که یک تندیس طلایی بر روی یک پایه فلزی مشکی‌رنگ است که ‌۳۴ سانتی‌متر بلندی و ۳/۸۵ کیلوگرم وزن دارد. تا پیش از برگزاری دوره هشتادم اسکار، مجموعا ۲‌۶۸۷ جایزه‌ اسکار اعطا شده است و بیش از ‌۲۹۰ بازیگر موفق به دریافت آن شده‌اند که ‌۱۴۱ تن از آنان هنوز در قید حیات هستند

۸۲ سال برگزاری جایزه اسکار
هشتادوسومین مراسم سالانه اعطای جوایز اسکار روز یکشنبه در لس‌آنجلس برگزار خواهد شد و آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا با اعطای معروف‌ترین جایزه سینمایی جهان، از برترین‌های هنر هفتم در سال میلادی گذشته تقدیر خواهد کرد.
جوایز اسکار که می‌توان آن را مهم‌ترین و یکی از پربیننده‌ترین مراسم اعطای جایزه فیلم در جهان دانست، طی هشت دهه برگزاری همواره مورد توجه علاقه‌مندان سینما بوده است.
اولین مراسم اعطای جوایز اسکار روز ‌۱۶ می ‌۱۹۲۹ در هتل «روزولت» هالیوود برگزار شد تا برترین‌های سال‌های ‌۱۹۲۷ و ‌۱۹۲۸ برای فعالیت‌های چشم‌گیر در سینما مورد تقدیر قرار بگیرند.
آکادمی اسکار از ۵‌۸۳۰ عضو تشکیل شده است که با آرای خود، برندگان هرساله بخش‌های مختلف این جایزه معتبر را انتخاب می‌کنند. در این میان، بازیگران با ‌۱۳۱۱ نفر، بیشترین حضور را دارند.
نام رسمی مجسمه اسکار، «نشان لیاقت آکادمی» است که یک تندیس طلایی بر روی یک پایه فلزی مشکی‌رنگ است که ‌۳۴ سانتی‌متر بلندی و ۳/۸۵ کیلوگرم وزن دارد. تا پیش از برگزاری دوره هشتادم اسکار، مجموعا ۲‌۶۸۷ جایزه‌ اسکار اعطا شده است و بیش از ‌۲۹۰ بازیگر موفق به دریافت آن شده‌اند که ‌۱۴۱ تن از آنان هنوز در قید حیات هستند.
در این میان، برخی بازیگران، فیلم‌ها و کارگردانان هستند که هر یک به دلیلی، حائز رکوردی جالب در کسب جوایز اسکار هستند. در ذیل نگاهی به رکوردهای جاودانه جوایز اسکار طی ‌۸۰ دوره برگزاری آن می‌اندازیم:
***تاکنون پیرترین کارگردانی که موفق به کسب جایزه اسکار شده است، «کلینت ایست‌وود»، کارگردان سرشناس آمریکایی است که سال ‌۲۰۰۴ در سن ۷۴ سالگی موفق شد برای فیلم «دختر میلیون دلاری» جایزه اسکار را دریافت کند.
پس از او، «رومن پولانسکی» قرار دارد که سال ‌۲۰۰۲ در سن ‌۶۹ سالگی توانست برای فیلم «پیانیست» این جایزه ارزشمند را به‌دست آورد. «جورج کوکور»، «مارتین اسکورسیزی» و «جان فورد» دیگر رکوردداران این عرصه هستند.
***در سوی مقابل، جوان‌ترین کارگردان برنده اسکار «نورمن تاروگ» است که در سال ‌۱۹۳۰ درحالی‌که تنها ‌۳۲ سال داشت، برای فیلم «Skippy» توانست برنده اسکار نام بگیرد که تا به‌امروز نیز رکورد او پابر‌جا مانده است. پس از او، «لویس میلستون» قرار دارد که سال ‌۱۹۲۷ در سن ‌۳۳ سالگی برای فیلم «دو شاهزاده عرب» توانست این جایزه را کسب کند.
***رکورد پیرترین بازیگر مرد برنده اسکار، متعلق به «هنری فوندا» است که سال ‌۱۹۸۱ در سن ‌۷۶ سالگی برای فیلم «در برکه طلایی» موفق به کسب اسکار شد. «جان وین»، بازیگر مطرح هالیوود نیز که در سن ‌۶۲ سالگی برای فیلم «شهامت» جایزه اسکار گرفت، رتبه دوم را در اختیار دارد. «پل نیومن»، «جک نیکلسون»، «پیتر فینچ» و «آنتونی هاپکینز» دیگر رکوردداران این عرصه هستند.
***رکورد جوان‌ترین بازیگر مرد برنده اسکار، در اختیار «آدرین برودی» است که سال ‌۲۰۰۲ برای فیلم «پیانیست» توانست جایزه اسکار را در سن ‌۲۹ سالگی کسب کند. «مارلون براندو» و «نیکلاس کیج» نیز در این فهرست حضور دارند.
***پیرترین برنده جایزه افتخاری اسکار هم «مارینا لوی» است که در سال ‌۱۹۹۰ در سن ‌۸۵ سالگی این جایزه را کسب کرد. «چارلی چاپلین»، کمدین بزرگ سینما هم سال ‌۱۸۸۹ در سن ‌۸۲ سالگی توانسته بود اسکار افتخاری را به‌دست آورد.
رکوردهای جاودانه در ‌۸۰ سال برگزاری جوایز اسکار، تنها به پیرترین و جوان‌ترین‌ها محدود نمی‌شود. بازیگران و کارگردانانی که با تداوم درخشش خود توانسته‌اند بیش از یک دهه پای ثابت کسب نامزدی و حتی جوایز اسکار شوند، در ذهن علاقه‌مندان به سینما باقی خواهند ماند.
***نمونه بارز این بازیگران، «مریل استریپ» است که دو سال پیش با فیلم «تردید» توانست برای پانزدهمین‌بار نامزد بهترین بازیگر زن شود و رکوردی بی‌نظیر را به ثبت برساند. او طی این سال‌ها، دو بار در سال‌های ‌۱۹۷۹ (بازیگر مکمل زن) و ‌۱۹۸۲ (نقش اول) جایزه اسکار را کسب کرده است.
***در میان بازیگران مرد نیز «جک نیلکسون» با ‌۱۲ بار نامزدی، رکورددار بی‌رقیب است. از این تعداد نامزدی، او دو بار اسکار بهترین بازیگر نقش اول (‌۱۹۹۷ و ‌۱۹۷۵) و یکبار اسکار نقش مکمل مرد (‌۱۹۸۳) را دریافت کرد.
***از دیگر رکوردداران جوایز اسکار، می‌توان از «جیسون روبردز» نام برد که در سال ‌۱۹۷۷ اولین بازیگری نام گرفت که طی دو سال متوالی، (‌۱۹۷۷ و ‌۱۹۷۶) جایزه اسکار بهترین نقش مکمل مرد را کسب کرد که البته این رکورد همچنان در اختیار اوست.
***رکورد بیشترین تعداد جوایز اسکار که تاکنون به یک فیلم تعلق گرفته، برای اولین‌بار «بن هور» در سال ‌۱۹۵۹ به‌دست آورد که توانست ۱۱ جایزه اسکار را کسب کند. این رکورد در سال ‌۱۹۹۷، توسط فیلم «تایتانیک» و در سال ‌۲۰۰۳ توسط «ارباب حلقه‌ها؛ بازگشت پادشاه» تکرار شد.
***بیشترین تعداد نامزدی یک فیلم در بخش‌های مختلف جوایز اسکار، ‌مربوط به سال ‌۱۹۵۰ است که فیلم «همه‌چیز درباره ایو» توانست در ‌۱۴ بخش نامزد جوایز اسکار شود. این رکورد را «تایتانیک» در سال ‌۱۹۹۷ تکرار کرد و پس از آن هم «ماجرای عجیب بنجامین باتن» در ‌۱۳ رشته نامزد جوایز شده است.
***فیلم «ارباب حلقه‌ها؛ بازگشت پادشاه» رکورد بی‌نظیر دیگری نیز در اختیار دارد. این فیلم در سال ‌۲۰۰۳ در تمامی ‌۱۱ بخشی که نامزد جوایز اسکار شده بود، ‌جوایز را به‌دست آورد و تاکنون رکورد آن شکسته نشده است.
***اولین و تنها بازیگری که توانست هم‌زمان در یک سال در دو بخش بهترین بازیگر نقش اول و نقش مکمل نامزد شود، «باری فیتز جرالد» بود که در سال ‌۱۹۴۴ برای «Going My Way» توانست این افتخار را کسب کند. هرچند او تنها در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جایزه اسکار را کسب کرد.
***اولین فیلم‌سازی که توانست طی دو سال متوالی،‌ جایزه اسکار بهترین کارگردانی را کسب کند، «‌جان فورد» بود که در سال ‌۱۹۴۰ برای «خوشه‌های خشم» و در سال ‌۱۹۴۱ برای «دره من چه سبز بود» اسکار بهترین کارگردانی را کسب کرد. البته «جان مالکویویچ» در سال‌های ‌۱۹۴۹ و ‌۱۹۵۰ این رکورد را تکرار کرد.
***در میان تمامی کارگردانانی که کسب اسکار را تجربه کرده‌اند، «فدریکو فلینی»، کارگردان بلندآوازه ایتالیایی توانست چهاربار جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی را کسب کند و از این حیث همچنان رکورددار است.
وی در سال‌های ‌۱۹۵۶ برای «جاده»، ‌۱۹۵۷ برای «شب‌های کابیریا»، ‌۱۹۶۳ برای «هشت‌ونیم» و در سال ‌۱۹۷۴ برای «آمارکورد» چهار اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی را برای سینمای ایتالیا به‌همراه آورد.
با وجود گذشت ‌۸۲ سال از برگزاری جوایز اسکار، این رویداد سینمایی همچنان جذاب‌ترین مراسم اعطای جوایز فیلم در جهان است که میلیون‌ها بیننده هرساله انتظار آن را می‌کشند. باید تا ۲۷ فوریه منتظر ماند تا برندگان هشتادودومین دوره‌ این جوایز مشخص شوند؛ هرچند به‌نظر نمی‌رسد رکوردهای به‌جای مانده از ادوار قبل، تا سال‌ها شکسته شوند.

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد