رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

تولید داروی گیاهی ضد سرطان معده در ایران

مشاور معاون غذا و داروی وزارت بهداشت از تولید داروی گیاهی ضد سرطان و موثر در درمان سرطان معده برای اولین بار خبر داد و گفت: این داروی ضد سرطان قوی موسوم به «اسپینال زد» که ترکیبی از چند گیاه است در مرحله اخذ مجوز از وزارت بهداشت است و امیدواریم طی سه ماه آینده به تولید انبوه برسد.

دکتر حمیدرضا راسخ، در سمینار چالش‌های جهانی توسعه دارو، با بیان این که در زمینه داروهای گیاهی توانسته‌ایم زمینه‌های جدیدی را در کشور باز کنیم، گفت: در این زمینه وزارت بهداشت بسیار موفق بوده و طی دو – سه سال اخیر توانسته پروانه‌های جدید متعددی در عرصه داروهای گیاهی ایجاد کند. بر این اساس داروی ضد سرطان بسیار قوی (اسپینال – زد) یکی از کارخانجات وابسته به تامین اجتماعی در حال اخذ پروانه از وزارت بهداشت است و طی هفته آینده خبر خوشی را در این رابطه خواهیم داشت.

مشاور معاون غذا و داروی وزارت بهداشت از تولید داروی گیاهی ضد سرطان و موثر در درمان سرطان معده برای اولین بار خبر داد و گفت: این داروی ضد سرطان قوی موسوم به «اسپینال زد» که ترکیبی از چند گیاه است در مرحله اخذ مجوز از وزارت بهداشت است و امیدواریم طی سه ماه آینده به تولید انبوه برسد.

دکتر حمیدرضا راسخ، در سمینار چالش‌های جهانی توسعه دارو، با بیان این که در زمینه داروهای گیاهی توانسته‌ایم زمینه‌های جدیدی را در کشور باز کنیم، گفت: در این زمینه وزارت بهداشت بسیار موفق بوده و طی دو – سه سال اخیر توانسته پروانه‌های جدید متعددی در عرصه داروهای گیاهی ایجاد کند. بر این اساس داروی ضد سرطان بسیار قوی (اسپینال – زد) یکی از کارخانجات وابسته به تامین اجتماعی در حال اخذ پروانه از وزارت بهداشت است و طی هفته آینده خبر خوشی را در این رابطه خواهیم داشت.

وی گفت: این دارو کاملا گیاهی و بومی ایران بوده و از طب سنتی ایرانی در آن استفاده شده است. این داروی ضد سرطان ترکیبی از چند گیاه است که این گیاهان به تنهایی از گیاهان بسیار سمی محسوب می‌شوند. اما با توان دانشمندان ایرانی، این دارو به صورتی تهیه شده که می‌تواند با داروهای خارجی رقابت تنگاتنگی داشته باشد. این در حالی است که برای درمان سرطان‌ها، درمان معجزه‌آسایی وجود ندارد. این دارو در حال حاضردر مطالعات بالینی فاز ۱، ۲ و ۳ نتایج خوبی را ارایه داده و توانسته در سرطان معده که یکی از بدترین انواع سرطان محسوب می‌شود، نتایج بالینی خوبی را ارایه بدهد.

دکتر راسخ با بیان این که وزارت بهداشت موظف است از کیفیت دارویی که وارد بازار می‌شود، اطمینان یابد، گفت: بر این اساس طی دو سال گذشته در مورد این دارو سخت‌گیری‌های زیادی صورت گرفت. به این ترتیب کارخانجات داروپخش هزینه‌های سنگینی (حدود ۵۰۰ میلیون تومان) را برای انجام آزمایشات بالینی آن صرف کردند. در مجموع امیدواریم این دارو قبل از انتخابات ریاست جمهوری پروانه‌اش را کسب کند. «اسپینال – زد» با دریافت مجوز، طی یکی دو ماه بعد به تولید انبوه می‌رسد چرا که مقادیر ذخیره آن به اندازه کافی در داروپخش وجود دارد.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری سمینار «چالش‌های جهانی توسعه دارو» گفت: این همایش در راستای ارتقای صنایع دارویی کشور در زمینه حضور در عرصه‌های بین‌المللی ترتیب داده شده است.

دکتر راسخ، مهم‌ترین چالش‌های دارویی دنیا را مربوط به بحران اقتصادی فعلی دانست و گفت: صنایع دارویی از دیگر صنایع مستثنی نیستند و این بحران اقتصادی می‌تواند تاثیرات منفی در زمینه توسعه داروها ایجاد کند؛ چرا که اگر شرکت‌های دارویی به دنبال توسعه دارو نباشند، به عدم پیگیری‌ راه‌حل‌ها برای درمان برخی بیماری‌ها منجر می‌شود و این امر نیز سبب می‌شود ارتقا سلامت آن طوری که در نظر گرفته شده، بهبود نیابد. از طرف دیگر زمانی که در تولید یک سری سرمایه‌گذاری‌ها متوقف شود، هزینه‌ها به جای کاهش، افزایش می‌یابند؛ چرا که برخی مواقع از طریق تولید انبوه است که قیمت دارو پایین نگه داشته می‌شود.

ایران از کشورهای با توان تولید صنعتی دارویی بالاست

وی ایران را در گروه کشورهایی دانست که به لحاظ توان تولید صنعتی دارویی، بسیار قوی است و گفت: این در حالی است که هنوز نتوانسته‌ایم در بازارهای جهانی راه خود را به خوبی باز کنیم. بر این اساس نیاز است که از تجارب کشورهای دیگر در این زمینه استفاده شود و توانمندی خود را از طریق پل‌های ارتباطی منطقی به کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته منتقل کنیم.

مشاور معاون غذا و داروی وزارت بهداشت که معتقد است که ایران در عرصه بین‌المللی دارویی چندان حضور قوی‌ نداشته است، گفت: علت عمده این امر آن است که طرح ژنریک و یارانه‌های دارویی پس از انقلاب، سبب شد که که داروهای یارانه‌ای به کشورهای دیگر صادر نشود.

عدم مهارت در بازاریابی، بزرگ‌ترین مشکل صنایع دارویی کشور

وی گفت: کیفیت داروی ایرانی قابل قبول و در حد استانداردهای جهانی است و داروهای ایرانی در حال حاضر در بازارهای بین‌المللی از کیفیت قابل قبولی برخوردار است اما نتوانستیم در این زمینه بازاریابی کنیم. در مجموع مهارت‌های بازاریابی درکشور به مدیران صنایع دارویی آموزش داده نشده است و این امر بزرگ‌ترین نقص صنایع دارویی‌ کشور است. بیشترین مهارت در زمینه دارو فروش است نه تولید. در حال حاضر حدود ۸۰ قلم از داروهای ایران در کشورهای منطقه ثبت شده اما به فروش نمی‌رسد. زمانی که دارویی ثبت می‌شود به معنای آن است که کیفیت آن پذیرفته شده است. همچنین ایران در مقایسه با رقبا از مزیت بسته‌بندی دارویی قابل قبولی برخوردار است. اما در اینجا این موضوع مطرح است که برای تجویز دارو توسط پزشکان باید اطلاع رسانی صورت گیرد.

حدود ۷۰ میلیون دلار صادرات دارویی در سال ۸۶

به گزارش ایسنا، دکتر راسخ در این باره افزود: حتی علت عدم تجویز داروهای گیاهی ایرانی که از کیفیت خوبی برخوردارند ناشی از عدم اطلاع رسانی کافی در منطقه است. در سال ۸۶ حدود ۷۰ میلیون دلار صادرات دارو شامل ماده اولیه دارویی و دارو صورت گرفت که این روند به زودی افزایش می‌یابد چرا که داروهای های‌تک ( داروهای با تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین) در حال تولید است که اگر وارد بازار بین‌المللی شود می‌تواند به طور چشمگیری باعث افزایش صادرات دارویی شود.

ایران به اتحادیه بین‌المللی نظارت دارویی جهان می‌پیوندد

وی با اشاره به رقابت صنایع دارویی در کشور گفت: رقابت در صنایع داخلی به معنای واقعی وجود ندارد و بیشتر رقابت در قیمت است نه کیفیت و اطلاع رسانی صحیح. در این مورد وزارت بهداشت اقداماتی را انجام و در دست اجرا دارد. در زمینه صادرات دارو نیز لازم است وزارت بهداشت فعال‌تر عمل کند. در این زمینه هدف‌گذاری شده و در برنامه پنجم توسعه هم به آن پرداخته شده است. در راستای این هدف‌گذاری، در حال پیوستن به یکی از بزر‌گ‌ترین اتحادیه‌های نظارت دارویی در جهان هستیم. کشور ایران جزو معدود کشورهای خاورمیانه و دومین کشور اسلامی است که قرار است عضو اتحادیه پیکس (اتحادیه بین‌المللی نظارت بر دارو) شود.

وی در رابطه با کمبودهای احتمالی دارو در جهان گفت: همواره به دلیل بروز ناگهانی برخی بیماری‌ها، احساس کمبود دارو وجود دارد. از طرف دیگر در مورد خیلی از سرطان‌ها درمانی شناخته نشده است و تنها می‌توان با درمان‌های موجود عوارض را کاهش داد. آنفلونزای خوکی نیز پدیده جدیدی است که طبیعتا چالشی جدید نیز هست. بر این اساس لازم است در زمینه دارو به دنبال راه‌حل‌ها باشیم و از طرف دیگر به فکر مقاوم سازی در مقابل بیماری‌ها و پیشگیری نیز باشیم.

مشاور معاون غذا و داروی وزارت بهداشت با اشاره به درمان‌های موجود برای آنفلونزای خوکی گفت: در حال حاضر برای آنفلونزای خوکی هیچ گونه درمان دارویی خاصی به غیر از دارویی که برای آنفلونزای پرندگان استفاده می‌شود وجود ندارد. در مورد واکسن آنفلونزای خوکی در دنیا کارهایی در دست انجام است که حداقل سه تا پنج ماه به طول می‌انجامد که به تولید اولیه برسد.

درمان‌های دارویی آنفلونزای خوکی به میزان کافی تولید و ذخیره شده است

وی افزود: در ایران به لحاظ مقاوم سازی کل کشور در مقابل آنفلونزای خوکی، مبادی ورودی‌ها کاملا مقاوم سازی صورت گرفته و به پرسنل نیز اطلاع‌رسانی‌های لازم نیز صورت گرفته است. درمان‌های دارویی و داروهای کنترل کننده نیز به مقدار کافی تولید و در نقاط مختلف کشور ذخیره شده است. همچنین چند داروی ضد ویروس دیگر هم برای احتیاط به مقدار لازم تهیه شده است. در این زمینه با سازمان جهانی بهداشت ارتباط تنگاتنگی وجود دارد.

مصرف داروهای مخدر در کشور باید کنترل شود

دکتر راسخ در ادامه با تاکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف دارو در کشور گفت: برخی مصارف دارویی در کشور غیرمنطقی است. در این زمینه لازم است مصرف کورتن‌ها در کشور کنترل و به سطح منطقی برسد. برخی داروها صرف نظر از هزینه، مصرف‌شان برای مردم مخاطره دارد. در مجموع لازم است که مصرف داروهای مخدردر کنترل شود؛ این در حالی است که کنترل به معنای عدم مصرف نیست و این داروها باید در بیمارستان‌ها باید به مقدار کافی وجود داشته باشد؛ بنابراین به نظر می‌رسد که نیازی نیست داروهای مخدر در داروخانه‌های سطح شهر در دسترس مردم باشد. برای درمان اعتیاد هم لازم است که بیمار به پزشک مراجعه کرده و پزشک در درمان مداخله داشته باشد و داروهای مخدر توسط پزشک برای بیمار معتاد تجویز شود. در این زمینه وظیفه وزارت بهداشت است که این داروها به مقدار کافی در اختیار بیماران قرار دهد. بر این اساس از آنجا که متادون در درمان اعتیاد مصرف زیادی دارد، مصرف آن در کشور افزایش یافته است. به همین دلیل تولید متادون در حال افزایش است.

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد