رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

توصیه های طب سنتی برای روزه داران

به گفته سید علی ابوالحبیب، محقق طب اسلامی تغذیه در طول ماه رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است و با تغذیه صحیح می توان مواد سمی را از بدن خارج کرد.
تغذیه در طول ماه رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است و رفتارهای نوع تغذیه در ماه رمضان با سایرماه ها متفاوت است همچنین روش صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان یکی از موارد مهمی است که لازم است مورد توجه قرارگیرد تا از عوارض جسمی یا عصبی جلوگیری شود.
● سحری معادل صبحانه باید سبک باشد
در ماه رمضان سحری بسیار اهمیت دارد. سحری معادل صبحانه عادی افراد است یعنی مصرف یک غذای بسیار سبک، در وعده سحر نباید زیاده خوری صورت گیرد ولی وعده افطار وعده ای است که معادل عصرانه که می توان از مواد غذایی متفاوتی استفاده کرد.
در بدن انسان چهار طبع صفرا، دم،بلغم و سودا وجود دارد که از این چهار طبع صفراوی هاو سوداوی ها کم خوراک هستند همچنین دموی ها و بلغمی ها اشتهای زیادی به مصرف زیاد و غذا دارند.
بلغمی کسانی هستند که درهر ۴ فصل احساس سرما می کنند ولی گروه سوداوی مزاج خیلی احساس سردی نمی کنند. اما در بین گرم مزاجان، گروه صفرا مزاج همیشه و در چهار فصل حرارت بدنشان بالاست و همیشه از گرما شاکی هستند اما گروه دموی مزاج، فقط در فصول بهار و تابستان از گرما شاکی هستند و در بقیه فصول خیلی احساس بدی ندارند.صفراوی ها در تمام فصول سال، خصوصاً در تابستان دمای بدنشان بالاست

به گفته سید علی ابوالحبیب، محقق طب اسلامی تغذیه در طول ماه رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است و با تغذیه صحیح می توان مواد سمی را از بدن خارج کرد.
تغذیه در طول ماه رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است و رفتارهای نوع تغذیه در ماه رمضان با سایرماه ها متفاوت است همچنین روش صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان یکی از موارد مهمی است که لازم است مورد توجه قرارگیرد تا از عوارض جسمی یا عصبی جلوگیری شود.
● سحری معادل صبحانه باید سبک باشد
در ماه رمضان سحری بسیار اهمیت دارد. سحری معادل صبحانه عادی افراد است یعنی مصرف یک غذای بسیار سبک، در وعده سحر نباید زیاده خوری صورت گیرد ولی وعده افطار وعده ای است که معادل عصرانه که می توان از مواد غذایی متفاوتی استفاده کرد.
در بدن انسان چهار طبع صفرا، دم،بلغم و سودا وجود دارد که از این چهار طبع صفراوی هاو سوداوی ها کم خوراک هستند همچنین دموی ها و بلغمی ها اشتهای زیادی به مصرف زیاد و غذا دارند.
بلغمی کسانی هستند که درهر ۴ فصل احساس سرما می کنند ولی گروه سوداوی مزاج خیلی احساس سردی نمی کنند. اما در بین گرم مزاجان، گروه صفرا مزاج همیشه و در چهار فصل حرارت بدنشان بالاست و همیشه از گرما شاکی هستند اما گروه دموی مزاج، فقط در فصول بهار و تابستان از گرما شاکی هستند و در بقیه فصول خیلی احساس بدی ندارند.صفراوی ها در تمام فصول سال، خصوصاً در تابستان دمای بدنشان بالاست، آن قدر که در هیچ فصلی نیاز به پوشانیدن بدن خود ندارند. دموی ها فقط در فصول گرم سال (یعنی در تابستان) حرارت بدنشان بالاست ولی درپاییز و زمستان به لباس گرم احتیاج پیدا می کنند، بلغمی ها، افرادی هستند که در تمام فصول سال، خصوصاً احتیاج مبرم به پوشیدن لباس گرم دارند.
این محقق طب اسلامی می افزاید: سوداوی ها ، هم مثل دموی ها فقط در فصول سرد سال (یعنی پاییز و زمستان) به لباس گرم احتیاج دارند و در سایر فصول برخلاف بلغمی ها، خیلی احساس سردی نداشته و حالت عادی دارند و بالاخره گروه پنجمی وجود دارند که اگر چه با یکی از شرایط گفته شده فوق منطبق بوده ولی قسمتی از بدنشان (مثل نوک انگشتان دست) همیشه سرد است یا همیشه گرم است (مثل کف پاها)
● در ماه رمضان از پرخوری باید پرهیز کرد و کم خوری را باید پیشه گرفت
باید وعده سحر طوری مصرف شود که کالری مورد نیاز روزانه را تأمین کنند. در ماه رمضان از پرخوری باید پرهیز کرد و کم خوری را باید پیشه گرفت. کم خوری اثرات مهمی را در بدن به جا می گذارد به عنوان مثال می توان گفت که در داخل عضلات و در بین چربی ها اخلاطی مخفی است که فقط با گرسنگی طولانی از بدن خارج می شودو به بیان ساده می توان گفت که در بین عضلات و چربی های بدن موادسمی مخفی شده است که در درمان روزه داری به مصرف می رسد.
اگر یک فرد ۳۰ روز کامل روزه بگیرد به طور کامل مواد سمی از بدن وی خارج می شود و فردای عید فطر بدنی سالم دارد و سموم بدن به صورت علمی و معنوی ازبین رفته است و روح نیز تحت تاثیر جسمانیات ما تولد جدیدی پیدا کرده است.
هرچه درطول ۱۱ماه در بدن ذخیره شده است در این ۳۰روز ازبین می رود بدن انسان حدود یک کیلو و نیم سم اضافی در خود محفوظ می کند و این فقط از طریق روزه داری طولانی از بین می رود.
در ماه رمضان حتماً باید افطار و سحری خورده شود از نظر طب سنتی پس از گرفتن یک روزه کامل خلط صفرا در بدن افزایش پیدا می کند باید دانست که غذای مصرفی دروعده افطار طوری انتخاب شود که موجب ازیاد صفرا نشود به دلیل اینکه در زمان افطارصفرا در بدن زیاد است و باید مواد غذایی خنک و با طبع سرد مصرف شود.
● مصرف مواد غذایی انرژی زا در وعده افطار صفرای بدن را افزایش می دهد
مصرف مواد غذایی انرژی زا مانند زولبیا بامیه، پیتزا و غذای چرب در وعده افطار صفرای بدن را افزایش می دهد زمانی که صفرا در بدن زیاد شود بیماری های زیاد نیز بروز پیدا می کند که می توان به ریزش مو، صدا در گوش، داغی کف پا، سیاه شدن پوست و گر گرفتگی اشاره کرد.
صفرا مزاج خشک وگرم است و می توان در وعده افطار از مواد غذایی خنک استفاده کرد، در زمان افطار باید مراقب ازدیاد صفرا باشیم. می توان از شربت های خنک مانند کاسنی، سکنجبین و خاکشیر در وعده افطار مصرف کرد و حتی از میوه های آبدار مانند هندوانه، آلو و هلو نیز می توان مصرف کرد.
غذایی که در وعده افطار خورده می شود تا سحر آماده برای جذب خون می شود. از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح ساعات سردی بدن است که بلغم در خون زیاد است که برای اینکه این بلغم از خون خارج شود، باید موادغذایی گرم در وعده سحر مصرف شود مانند غذاهایی مانند فسنجان، خرما، حلواارده و عسل که این موادغذایی بلغم را از بدن خارج می کند. اگر در وعده سحر نیز غذاهای سرد خورده شود، طبع بدن به سمت سردی می رود و فرد را دچار بیماری هایی مانند آرتروز می کند.
غذاهای خورده شده در وعده سحر باید گرم و خشک و ضدبلغم باشد. در سحر نباید غذاهای سنگین خورده شود، در زمان افطار صفرا رو به ازدیاد است و در وعده سحر بلغم که باید به تعادل برسد، پس باید با توجه به این طبع ها غذاهای موردنظر را انتخاب و مصرف کرد. اگر که این مسائل رعایت نشود و در وعده افطار بیشتر غذاهای گرم و صفرازا خورده شود و در وعده سحر غذاهای سرد مصرف شود بدن دچار مشکل می شود.
می توان روزه را با یک استکان آب جوش و یک خرما باز کرد. این کار تشنگی بدن را که به حالت اورژانسی رسیده است، برطرف می کند. ماه رمضان خواص غیرطبی مانند گذشت، فداکاری و عزت نفس را نیز دارد که این خصلت ها در افرادی که روزه می گیرند، افزایش پیدا می کند.
افرادی که گرم مزاج هستند با استفاده از موادغذایی سرد معده شان تغییر نمی کند ولی بلغمی مزاج ها به دلیل اینکه طبع سرد دارند و معده آنها سرد است با مصرف غذاهایی که طبع سرد دارند، زخم و ورم معده با گذشت زمان ایجاد می شود.
برای پیشگیری از سوزش و درد معده می توان قبل از مصرف وعده سحر و افطار یک استکان عرق بومادران همراه با عرق نعناع مصرف کرد به دلیل اینکه عرق بومادران از ترشح اسیدمعده پیشگیری می کند و مانع بروز دردهای معده در روزه داران می شود.
البته می توان گفت که در وعده سحر و وعده افطار نباید به طور خالص گرمی یا به طور خالص سردی خورد باید در وعده سحر ۷۰ درصد موادغذایی از جنس گرمی و ۳۰ درصد از مواد سرد باشد و در وعده افطار این رویه برعکس است یعنی ۷۰ درصد مواد سرد و ۳۰ درصد مواد گرم خورده شود. می توان در وعده افطار از مرکباتی مانند پرتقال استفاده کرد همچنین هندوانه، آب زرشک و خاکشیر نیز از صفرای تولیدشده در طول روز را از بین می برد.
کسانی که دارای معده های ضعیف هستند باید در ماه رمضان در مصرف برخی از غذاها احتیاط کنند البته سه نوع معده داریم یکی معده سالم که معده معتدلی است و مصرف غذاهای گرم و سرد تأثیری بر آن ندارد. دیگری معده سرد یا بلغمی است که زمانی که غذاهای سرد مثل میوه های تابستانی، آلو، هلو و زردآلو مصرف می کنند دچار دل درد و نفخ معده می شود که این نوع معده باعث بروز باد در سراسر شکم می شود. همچنین یبوست نیز ایجاد می کند. معده گرم معده ای است که اگر موادغذایی گرم خورده شود، موجب ازدیاد صفرا می شود که موجب بروز سردرد، گرگرفتگی، جوش و کهیر می کند.
● در زمان افطار و سحر افراد صفرا و بلغم را رعایت کنند
پس می توان توصیه کرد در زمان افطار و سحر افراد صفرا و بلغم را رعایت کنند می توان از مواد گیاهی مثل شیرین بیان و ترکیبی از بومادران و عرق نعناع به عنوان داروی متعادل کننده معده قبل از سحر و بعد از افطار استفاده کرد تا در طول روز از بروز سردرد، سوزش معده و بی حالی پیشگیری کند.
یک فرد پرخور که رعایت سردی و گرمی غذا را نکرده و نوشیدنی زیاد نیز مصرف کرده و در وعده افطار و سحر نیز به مقدار زیاد غذا مصرف کرده در آینده دچار بیماریهای گوارشی می شود پس بهتر است که مردم غذاهای متعادل مصرف کنند. در وعده سحر از مواد غذایی، کالری زا مانند برنج و میوه هایی مانند خرما، انجیر و گوشت می توان استفاده کرد.
    روزنامه کیهان

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد