رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

توصیه ای علیه آلزایمر

خواب خوش شبانه را دریابید تا آلزایمر نگیرید

 بیانگر این است که میزان بسته بودن چشم‌های افراد در حین خوابیدن، ممکن است در آینده بر عملکرد حافظه و خطر آلزایمر تاثیر بگذارد.

 نویسنده تحقیق، دکتر «یو-ال ژو» از دانشکده پزشکی سنت‌لوییس و از اعضای آکادمی نورولوژی آمریکا تشریح می‌کند: «به نظر می‌رسد که خواب چندتکه (ناپیوسته) می‌تواند با تشکیل پلاک‌های آمیلوییدی (که از مشخصات بیماری آلزایمر است) در مغز افراد بدون مشکل حافظه همراه باشد.

تحقیقات بیشتری لازم است تا معلوم شود چرا این پدیده روی می‌دهد و اینکه آیا تغییرات خواب، می‌تواند پیشگویی‌کننده اختلال شناختی باشد؟» پژوهشگران برای اثبات یافته‌های خود، الگوی خواب صد بیمار را که در سنین ۴۵ تا ۸۰ سال بودند و هیچ‌گونه علایم دمانس (زوال عقل) نداشتند، تجزیه و تحلیل کردند. ۵۰‌درصد این افراد در خانواده خود، سابقه بیماری آلزایمر داشتند و نیمی دیگر هیچ‌گونه سابقه فامیلی بیماری آلزایمر را در خانواده ذکر نمی‌کردند. محققان برای هر بیمار، یک مونیتور تعبیه کردند و الگوی خواب آنان را به مدت دو هفته ثبت کردند. این بررسی نشان داد ۲۵‌درصد بیماران، علایم پلاک‌های آمیلوییدی را نشان دادند که پیشگویی‌کننده ابتلا به آلزایمر در آینده است که می‌توان آنها را سال‌ها قبل از اینکه بیماری پیشرفته تشخیص داده شود، مشاهده کرد. میانگین کل زمان خواب شرکت‌کنندگان در این بررسی هشت ساعت بود، معذالک متوسط زمان خواب آنان کمتر بود (تا ۵/۶ ساعت) چون خواب آنها در طول شب، منقطع بود. افرادی که در طول شب بارها، از خواب بیدار نمی‌شدند، پنج برابر کمتر از کسانی که خوب نمی‌خوابیدند، پلاک آمیلوییدی تولید می‌کردند. همچنین احتمال داشتن شاخصه‌های مراحل پیش‌رس آلزایمر در افرادی که خواب مناسب نداشتند، بیشتر بود.

 

این به آن معناست کسانی که ۸۵‌درصد زمان خود را در خواب عمیق به سر می‌برند، در معرض خطر کمتر بیماری آلزایمر نسبت به کسانی هستند که ۸۵‌درصد زمان خواب خود را در رختخواب از این پهلو به آن پهلو می‌شوند. دکتر «ژو» در این‌باره می‌گوید: «ارتباط بین خواب منقطع و پلاک‌های آمیلوییدی حس کنجکاوی را برمی‌انگیزد، ولی اطلاعات حاصل از این پژوهش نمی‌تواند ارتباط علت و معلولی بین این دو یا جهت این ارتباط را مشخص کند. ما به تحقیقات طولانی‌مدت نیاز داریم تا الگوی خواب افراد را طی سال‌های طولانی بررسی کند تا مشخص کند آیا خواب منقطع می‌تواند به ایجاد پلاک‌های آمیلوییدی منجر شود یا تغییرات مغزی در فاز پیش‌رس آلزایمر به تغییرات خواب در فرد منجر می‌شود یا خیر؟»

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد