رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

تهیه نرم‌افزار فیلترینگ خانگی

دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی در مروری بر عملکرد دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی در سال گذشته این فعالیت‌ها را به چندین حوزه تقسیم کرد و درباره اهم برنامه‌های سال جاری گفت: به ثمر رساندن سند راهبردی جامعه اطلاعاتی ایران که طی یک هم‌اندیشی مورد نقد و بررسی قرار گرفت و اکنون در اختیار دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است، از مهمترین اولویت‌های کاری دبیرخانه است.


حمید شهریاری در گفت‌و‌گو با ایسنا با بیان این که از جمله فعالیت‌های دبیرخانه شورا برگزاری هم‌اندیشی‌های فصلی درباره پروژه‌های ملی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است، ابراز کرد: اولین هم‌اندیشی مربوط به طرح کارت هوشمند سوخت بود که با همکاری ستاد مدیریت حمل‌و‌نقل و سوخت مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی در مروری بر عملکرد دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی در سال گذشته این فعالیت‌ها را به چندین حوزه تقسیم کرد و درباره اهم برنامه‌های سال جاری گفت: به ثمر رساندن سند راهبردی جامعه اطلاعاتی ایران که طی یک هم‌اندیشی مورد نقد و بررسی قرار گرفت و اکنون در اختیار دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است، از مهمترین اولویت‌های کاری دبیرخانه است.


حمید شهریاری در گفت‌و‌گو با ایسنا با بیان این که از جمله فعالیت‌های دبیرخانه شورا برگزاری هم‌اندیشی‌های فصلی درباره پروژه‌های ملی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است، ابراز کرد: اولین هم‌اندیشی مربوط به طرح کارت هوشمند سوخت بود که با همکاری ستاد مدیریت حمل‌و‌نقل و سوخت مورد نقد و بررسی قرار گرفت. او ادامه داد: دومین هم‌اندیشی نیز با موضوع نقد و بررسی بانک‌های اطلاعاتی ملی با محوریت طرح جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی خانوار کشور از منظر فناوری اطلاعات آبان‌ماه برگزار شد. از مهمترین اهداف این برنامه مستندسازی تجارب ملی توسعه‌ فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات و بررسی وضعیت بانک‌های اطلاعاتی ملی بود.

وی با اشاره به برگزاری سومین هم‌اندیشی درباره پیش‌نویس سند راهبردی جامعه اطلاعاتی ایران در ۲۶ اردیبهشت‌ماه مقارن با روز جامعه اطلاعاتی تصریح کرد: این سند در قالب ارائه تصویر کلان جامعه اطلاعاتی در ایران و محورهای راهبردی مطرح در شکل‌گیری جامعه اطلاعاتی توسط دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی تدوین و به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شده است.

او در این رابطه یادآور شد: در راستای برگزاری هم‌اندیشی‌های یاد شده طرحی به نام “بانک اطلاعات متخصصان فناوری اطلاعات” با هدف گردآوری اطلاعات شرکت‌های فعال و متخصصان و ایجاد ارزش افزوده بر روی این اطلاعات تعریف شده که اکنون در حال تکمیل است. شهریاری در ادامه تشریح فعالیت‌های انجامی از سوی شورا از نرم‌افزار فیلترینگ خانگی یاد کرد که به منظور فرهنگ‌سازی درباره استفاده صحیح از اینترنت در خانواده‌ها، تهیه شده است و به زودی در وب‌گاه دبیرخانه برای استفاده خانواده‌ها به‌صورت رایگان قرار خواهد گرفت.

شهریاری از دیگر فعالیت‌های شورا را تهیه اسناد راهبردی از جمله سند راهبردی تولید و ساماندهی محتوای الکترونیکی ایران (تسما) دانست که در این باره گزارش فنی و تخصصی”محتوای دیجیتالی” به منظور بررسی تعاریف محتوای دیجیتالی، برنامه‌ها و ابتکار عمل‌های سایر کشورها به‌عنوان یکی از مبانی تنظیم سند طرح تسما تهیه شده است. درباره حوزه‌های راهبردی و راه‌کارها نیز شورا در حال انعقاد قرارداد است.

وی طرح تدوین سند راهبردی توسعه حوزه دین در جامعه اطلاعاتی ایران را از دیگر اسنادی دانست که با دانشگاه باقر العلوم و با کمک تمام دستگاه‌های حوزوی و دانشگاهی فعال در حوزه دین در حال انجام بوده و همچنین طرح جامع تدوین سند راهبردی اخلاق در جامعه اطلاعاتی ایران با دانشگاه قم در سه فاز در حال انجام شدن است.

دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی، در ادامه به تهیه و تدوین طرح توسعه خط و زبان فارسی در محیط رایانه‌یی که اکنون توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است اشاره و خاطر نشان کرد: این طرح شامل دو هزار پروژه و ریزپروژه در حوزه تولید محتوای الکترونیکی است که طی ۱۰ سال آینده می‌تواند زیرساخت‌های لازم خط و زبان فارسی در محیط رایانه‌یی را فراهم کند.

او افزود: از نمونه‌های این ریز پروژه‌ها که در سال گذشته انجام شده است، می‌توان به پژوهش‌نامه نویسه‌خوان ‌نوری فارسی (OCR)، ارائه بانک اطلاعات حروف گسسته دست‌نویس که نقش بسترسازی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای تولید نرم‌افزارهای اتوماتیک نویسه‌خوان نوری به زبان فارسی را به عهده دارد، تهیه دستورالعمل کاربری خط و زبان فارسی در محیط پیامک و صورتک که دراین باره تاکنون چهار هم‌اندیشی درباره مباحث حقوقی، سوئیچ، گوشی و مباحث فرهنگی در رابطه با این موضوع برگزار شد، اشاره کرد. همچنین هوشمند‌سازی نقاط فونت نستعلیق و هستان شناسی از دیگر پروژه‌هایی هستند که در سال جدید پیگیری خواهند شد.

شهریاری دیگر فعالیت‌های شورا در باب تدوین و تصویب مفاهیم، تعاریف، مقررات، آیین‌نامه‌ها، قواعد و معیارهای اطلاع‌رسانی مورد نیاز نظام جامع اطلاع‌رسانی کشور دانست که در این باره پیش‌نویس قانون جامع مالکیت ادبی و هنری به عنوان اقدامی بسیار مهم تلقی می‌شود که در حال نهایی شدن است. متن اولیه این قانون برگرفته از قانون نمونه کپی‌رایت سازمان جهانی مالکیت فکری است که قبل از سال ۸۳ با همت مسوولان وقت سازمان ثبت کشور در یک گروه تخصصی به فارسی ترجمه شد.

وی افزود: کارگروه مالکیت فکری در نظر دارد با انجام مطالعات گسترده تطبیقی و متناسب با شرایط و مقتضیات خاص کشور و با لحاظ موازین فقهی و این نکته که ایران کشوری در حال توسعه و نسبت به بسیاری از آثار فکری همچون نرم‌افزار و کتاب کشوری واردکننده است، با بهره‌گیری از کارشناسان مالکیت فکری از دانشگاه‌های مختلف کشور آن را بومی‌سازی کند. دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی در حوزه امور حمایتی نیز به حضور ایران در نمایشگاه جیتکس ۲۰۰۸ با مشارکت شرکت‌های خصوصی و حمایت شورای عالی اطلاع‌رسانی و سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران و همچنین پشتیبانی از بخش خصوصی به خصوص تولیدکنندگان محتوای الکترونیکی برای ارائه محصولات در نمایشگاه سبیت۲۰۰۹ اشاره کرد.

او ادامه داد: در حوزه جشنواره تسما نیز یک کار نیمه‌تمام مربوط به سال ۸۶ و به دلیل داغ بودن طرح ادغام شوراها وجود داشت که با خرید یکسری آثار الکترونیکی منتخب در سال ۸۷ انجام گرفت. این آثار نیز به زودی در قالب طرح بازار اشتراک محتوا در وب‌گاهی در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت. به گفته شهریاری پنج کتاب در سال گذشته با عناوین ” وضعیت موجود دولت الکترونیکی در ایران” در راستای طرح تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات ایران، کتاب “شناخت جوامع دانایی” در بیست پرسش‌وپاسخ به همراه معرفی شاخص جوامع دانایی محور، “‌سلامت‌الکترونیک”،”ارزیابی وبگاه‌های دولتی” در راستای ارزیابی وب‌گاه های دولتی و اعطای جایزه بزرگ وب به بهترین وب‌گاه دولتی ،” راهنمای تدوین راهبرد ملی فن‌آوری اطلاعات” که حاصل مطالعات مرکز فن‌آوری MSC مالزی است و به کمک گروهی برگزیده از متخصصان فن‌آوری اطلاعات بانک توسعه اسلامی و نیز برخی کشورهای عضو در طول یک کارگاه ۲ روزه در مقر اداره مرکزی بانک توسعه اسلامی در عربستان ارزیابی شده است، منتشر شده‌اند و کتابی جدیدی نیز با عنوان “فاوا در مدارس ایرلند” در دست انتشار است.

وی همچنین حمایت از ساخت و طراحی محتوای پایگاه اطلاع‌رسانی شهید مطهری با آدرس www.mortazamotahari.ir که در اردیبهشت‌ماه ۸۸ افتتاح شد را از دیگر اقدامات دانست و گفت: در حوزه راه‌اندازی سامانه سیاست الکترونیکی در سال گذشته طراحی و ساخت پایگاه اطلاع‌رسانی معرفی نامزدهای انتخاباتی مجلس خبرگان با آدرس www.khobreganrahbari.com، طراحی و ساخت پایگاه اطلاع‌رسانی معرفی نامزدهای انتخاباتی مجلس با آدرس www.imajles.ir را در کارنامه خود داریم.

دبیر شورای عالی اطلاع رسانی تصریح کرد: در سال جاری نیز پرتال جامع انتخابات جمهوری اسلامی ایران با هدف ایجاد بانک اطلاعات جامعی از برگزاری تمام انتخابات‌ها در کشور و با تمرکز بر انتخابات ریاست‌ جمهوری پیش‌رو، با آدرس ww.irentekhab.com راه‌اندازی شده است. در این وب‌گاه شورا درصدد است با جمع‌آوری اطلاعات و مطالب مربوط به تمام انتخابات ها اعم از مجلس خبرگان، مجلس شورای اسلامی، شوراهای شهر و ریاست جمهوری با پوشش اخبار مربوطه، بانک اطلاعات جامعی را در این رابطه تولید و در اختیار کاربران و مخاطبان قرار دهد.

او یادآور شد: از سویی دیگر دبیرخانه شورا فعالیت خود را در سال ۸۸ برروی تولید محتوای الکترونیکی در زمینه‌های مختلف طرح تسما متمرکز کرده است. در همین راستا در سال جاری به دنبال نهایی کردن پیش‌نویس «قانون جامع مالکیت ادبی و هنری» هستیم که در مقوله تولید محتوای الکترونیکی نقش ایجاد ساختار درست و اولیه را در کشور ایفا می‌کند. وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود تعداد مواد این قانون جامع بین ۸۰ تا ۱۰۰ ماده شود که به صورت متمرکز تمامی موضوعات کپی‌رایت و به طور کلی همه مصادیق کپی‌رایت و آثار قابل حمایت در این حوزه از جمله نرم‌افزارهای رایانه‌یی را شامل می‌شود. وی افزود: در سال جدید، همزمان با پیگیری پروژه‌ و طرح‌های سال قبل، چهارمین هم‌اندیشی درباره نتایج طرح تکفای دو تا چند ماه آینده برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به برخی پروژه‌های که در سال جدید پیگیری و تکمیل خواهد شد گفت: با هدف تشویق و ترغیب دستگاه‌های دولتی به عرضه اطلاعات و خدمات به مردم از طریق وب، دومین طرح ارزیابی وب‌گاه‌ها با عنوان”جایزه بزرگ وب” در دستور کار قرار گرفته است. همچنین نرم‌افزار ابزار معلم چندرسانه‌یی، پیکره متنی قرآن کریم، پیکره زبان فارسی، درگاه علوم انسانی و پایگاه داده علوم دینی از دیگر طرح‌هایی است که در سال جدید دنبال خواهد شد.

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد