رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

بهترین رفتار با همکار حسود چیست؟

وجود همکاران مشکل ساز می تواند محیط کار را برای ما به جهنمی واقعی و ساعات کاری را به اوقات عذاب مبدل کند! حتما شما در محیط کار خود با یکی از این همکاران چالش آفرین روبه رو شده اید و شاید تا به حال تلاش هایی برای خنثی کردن چالش هایی که آنان ایجاد می کنند، کرده باشید. ممکن است گاهی موفق بوده و گاهی تلاش های شما به در بسته خورده باشد و ناامید شده باشید. ما قصد داریم در این مقاله در مورد همکاران حسود و نحوه مواجهه با آن ها در محیط کار صحبت کنیم.

همکار حسود

از قدیم گفته اند موفقیت، موفقیت می آورد! اما لازم است بدانید موفقیت، حسادت هم می آورد! خوشبختانه بین انواع همکاران مشکل ساز، آسان ترین همکار مشکل ساز قابل شناسایی، همکار حسود است. وجود همکاران حسود در محیط کار سبب می شود فرد از موفقیت هایش کمتر لذت ببرد. به یاد داشته باشید اگر روش برخورد درست با همکاران حسود را ندانید، ممکن است آن ها در راه موفقیت های کاری شما مانع تراشی کنند و به شما ضربه بزنند.

یک سوزن به خودتان بزنید، یک جوال‌دوز به دیگران! ابتدا از خودتان بپرسید که چرا حسادت برخی همکارانتان برانگیخته شده است؟ آیا رفتار شما در محیط کار طوری است که سبب تحقیر دیگران می شود؟ آیا با به رخ کشیدن موفقیت های خود حسادتشان را تحریک می کنید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، باید بدانید رفتار شما تا حد زیادی در ایجاد حسادت همکاران تاثیر داشته است. اگر متوجه شدید که خودتان برخوردهایی نامناسب و منفی داشته اید، باید هر چه سریع تر آن ها را تغییر دهید.

حس رقابت را کمرنگ کنید

تلاش کنید همکاران حسود، شما را به عنوان یک «همکار» ببینند نه یک «رقیب کاری»؛ خودتان نیز باید همین دیدگاه را داشته باشید. زمانی که همکاران یکدیگر را به عنوان همکار بپذیرند، از حس حسادت و دشمنی شان کاسته خواهد شد و در کنار یکدیگر برای پیشبرد کارها تلاش خواهند کرد.

از همکاران حسود تمجید کنید

گاهی ریشه حسدورزی همکاران این است که از احساس حقارت رنج می برند یا اعتماد به نفس خوبی ندارند و فکر می کنند در محیط کار پیشرفت خوبی نداشته اند، بنابراین به همکاری که بهتر از آن ها کارها را انجام می دهد، حسادت می کنند. پیشرفت های کاری همکاران حسود را نادیده نگیرید و با تحسین موفقیت های آنان، انگیزه بیشتری برای انجام بهتر کارها به آن ها بدهید.

همکار حسود را تافته جدا بافته نکنید

 این که همکارانتان احساس کنند شما آن ها را تحویل نمی گیرید، به حسادتشان دامن خواهد زد. متواضع و فروتن باشید؛ حتی اگر  وجوه اشتراک اندکی بین شما و همکار حسود است، آن ها را بیابید و بر آن ها تمرکز کنید. اگر فرد حسود خود را از سایر همکاران جدا ببیند، آتش حسادت وی برافروخته خواهد شد.

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد