رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

By registering with this blog you are also agreeing to receive email notifications for new posts but you can unsubscribe at anytime.


رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


کانال رسمی سایت تفریحی

دکه سایت


نظر سنجی

نظرسنجی

به نظر شما کدام سریال امسال ماه رمضان بهتر است؟

Loading ... Loading ...

کلیپ روز




logo-samandehi

تصاویری از فرش قرمز اختصاصی برای بازیگران دیر رسیده در جشنواره فجر

عکس از جشن تولد ۳۸ سالگی آزاده صمدی

مصاحبه از زندگی شخصی امیرحسین مدرس و همسر دومش

عکس همسر آزاده نامداری و دخترش گندم

عکس جدید مهناز افشار و دخترش لینانا

نامه عسل پورحیدری در شبکه اجتماعی پس از خاکسپاری پدر

عکسی جالب از تینا آخوندتبار با دستکش بوکس در حال ورزش

تصاویر تبلیغاتی الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی

رتبه بدهید:

آیا اطلاعات گوگل در مورد ما بیش از حد نیاز است

آیا شما به سایت گوگل اعتماد دارید؟ اگر از سرویس ها و خدمات این سایت چندمنظوره در فعالیت های روزمره خود استفاده می کنید، آیا با اعتماد کامل اطلاعات شخصی خود را در اختیار این سایت می گذارید؟ برای برخی کاربران، گوگل یک شرکت اینترنتی بسیار بزرگ و شگفت انگیز محسوب می شود که تعداد زیادی سرویس مفید و کاربردی آنلاین را در اختیار آنها می گذارد تا زندگی اینترنتی آنها آسان تر شود.

اما برای گروه دیگر کاربران، گوگل هیولای بزرگ اینترنتی است که دنبال فرصت می گردد تا اطلاعات را ببلعد و از آن به نفع خود استفاده کند. چندی پیش در « جشنواره اندیشه صنوبر» که در آمریکا برگزار شد، برایان لرر از اریک اشمیت مدیرعامل گوگل پرسید که اگر این سایت اینترنتی به همین صورت نزد کاربران اینترنتی سراسر جهان اهمیت پیدا کند تا چه حد ممکن است به عنوان ابزاری برای دولت فدرال آمریکا مورد استفاده قرار گیرد؟ اشمیت در پاسخ به این سوال توضیح داد در صورت گستردگی بیشتر گوگل، این سایت هرگز به عنوان ابزار اطلاعاتی در اختیار دولت آمریکا قرار نخواهد گرفت.

آیا شما به سایت گوگل اعتماد دارید؟ اگر از سرویس ها و خدمات این سایت چندمنظوره در فعالیت های روزمره خود استفاده می کنید، آیا با اعتماد کامل اطلاعات شخصی خود را در اختیار این سایت می گذارید؟ برای برخی کاربران، گوگل یک شرکت اینترنتی بسیار بزرگ و شگفت انگیز محسوب می شود که تعداد زیادی سرویس مفید و کاربردی آنلاین را در اختیار آنها می گذارد تا زندگی اینترنتی آنها آسان تر شود.

اما برای گروه دیگر کاربران، گوگل هیولای بزرگ اینترنتی است که دنبال فرصت می گردد تا اطلاعات را ببلعد و از آن به نفع خود استفاده کند. چندی پیش در « جشنواره اندیشه صنوبر» که در آمریکا برگزار شد، برایان لرر از اریک اشمیت مدیرعامل گوگل پرسید که اگر این سایت اینترنتی به همین صورت نزد کاربران اینترنتی سراسر جهان اهمیت پیدا کند تا چه حد ممکن است به عنوان ابزاری برای دولت فدرال آمریکا مورد استفاده قرار گیرد؟ اشمیت در پاسخ به این سوال توضیح داد در صورت گستردگی بیشتر گوگل، این سایت هرگز به عنوان ابزار اطلاعاتی در اختیار دولت آمریکا قرار نخواهد گرفت.

اما آیا واقعاً این اتفاق به وقوع خواهد پیوست؟ گوگل هم اکنون تمام رفتارهای آنلاین افرادی که در آن حضور پیدا می کنند را زیرنظر می گیرد و براساس خصوصیات رفتاری آنها، آگهی های تبلیغاتی متناسب را منتشر می کند. گوگل به صورت گسترده آنچه کاربران در این سایت جست وجو و از نتایج آن استفاده می کنند را در بانک اطلاعاتی خود ذخیره می کند و این اطلاعات را برای ارائه خدمات بهتر به کاربران مورد استفاده قرار می هد. از زمانی که گوگل سرویس Alexandria را برای تصاحب بازار فایل های ویدئویی آنلاین راه اندازی کرد، بیش از گذشته رفتارهای روزمره همه کاربران را زیرنظر می گیرد تا تبلیغات آنلاین و آفلاین آن کاربردی تر شود.


گوگل همچنان تشنه اطلاعات بیشتر
گوگل اوایل هفته گذشته اعلام کرد قصد دارد بار دیگر پا را از ارائه سرویس های اینترنتی فراتر بگذارد و نخستین سیستم عامل خود برای رایانه های رومیزی را با نام Chrome OS روانه بازار کند. این اقدام باعث عکس العمل های فراوان از جانب سازمان های فعال در حوزه حقوق شخصی افراد شد که از جمله این سازمان ها می توان به « موسسه پیشروی الکترونیک »، « مرکز دموکراسی دیجیتال »، « مرکز دموکراسی و فناوری» و « انجمن مشتریان آمریکایی برای تحقیقات شهروندی» اشاره کرد.

شرکت گوگل طی سال های گذشته همواره در زمینه رعایت استانداردهای حقوق شخصی کاربران مورد انتقاد شدید قرار گرفته است. این جست وجوگر بزرگ اینترنتی هم اکنون قصد ورود به بازاری را دارد که سیستم عامل ویندوز مایکروسافت حاکمیت آن را بر عهده گرفته است و یک تنه با همه سیستم های عامل موجود رقابت می کند اما باید توجه داشت، سیستم عامل جدید گوگل که تا اندازه ای بر مبنای فضای اینترنت کار می کند، قرار است با استفاده از رفتارهای شخصی کاربران خدمات خود را ارائه دهد تا این خدمات کاربردی تر شوند.

رفتارهای روزانه کاربران زیرنظر گوگل
در حال حاضر بسیاری از اطلاعات شخصی اعضای گوگل نظیر اطلاعات قرارهای ملاقات در سرویس Calendar، اطلاعات ارتباطی در سرویس Gmail، اطلاعات کاری و اسناد شخصی در سرویس Google Docs و اطلاعات مربوط به عادات خواندن متون در سرویس Google Reader و در سرورهای مربوط به آنها ذخیره می شود. اما در حوزه خطراتی که اطلاعات شخصی کاربران را در دنیای مجازی تهدید می کند، نخستین مشکل این است که کلیه این اطلاعات به صورت رمزبندی نشده در سرورهای گوگل نگهداری می شود که احتمال سرقت، پاک شدن، از دست دادن و دسترسی افراد غریبه به آنها زیاد است.

اگر کارمندان گوگل تصمیم به سوءاستفاده از اطلاعات ما را بگیرند چندان مهم نیست اما اگر دولت آمریکا قصد استفاده از این اطلاعات را داشته باشد چطور؟ گوگل ادعا می کند از تمامی اطلاعات شخصی کاربران به بهترین نحو حمایت می کند و براساس شرایط و وضعیت موجود به درخواست های اجباری دولت تا حد معقول پاسخ مثبت می دهد. به طور یقین دولت آمریکا از طریق این کانال به راحتی می تواند حتی به کلیه اطلاعات ذخیره شده روی رایانه های شخصی کاربران نیز دسترسی پیدا کند و بدون آنکه کاربران مطلع شوند، اطلاعات مورد نیاز خود را از گوگل دریافت کند.


اطلاع گوگل از موقعیت فیزیکی شما
گوگل هم اکنون سرویس های فراوانی را در اختیار شما می گذارد تا به وسیله آنها بتوانید اطلاعات خود را با دیگر کاربران در سراسر جهان به اشتراک بگذارید و از طریق سرورهای گوگل، اعلام کنید در کدام نقطه از این کره خاکی قرار گرفته اید. این سرویس علاوه بر آنکه می تواند برای کاربران کاربردهای مناسبی داشته باشد، اطلاعات مفید و مناسبی را در اختیار گوگل قرار می دهد تا به راحتی موقعیت فیزیکی افراد را نیز شناسایی کند. با این سرویس، شما به گوگل اعلام می کنید در هر لحظه در کجای جهان قرار دارید. بخش My Location در سرویس Google Maps ابزاری است که می تواند در رایانه های رومیزی یا تلفن های همراه مورد استفاده قرار گیرد. این سرویس موقعیت فیزیکی شما را نمایان می کند و خدمات مورد نیاز شما نظیر آدرس رستوران ها، هتل ها، پمپ بنزین ها و… را بر مبنای موقعیت جغرافیایی در اختیار شما می گذارد.

علاوه بر این Latitude ابزاری است که امکان به اشتراک گذاری اطلاعات در مورد موقعیت جغرافیایی افراد از طریق تلفن همراه را در سرویس
My Location فراهم می کند. اگر چه در این سرویس کاربر با انتخاب یک گزینه به گوگل اعلام می کند موقعیت جغرافیایی او را شناسایی نکند، این شرکت در سرور خود آخرین اطلاعات مربوط به موقعیت فیزیکی شما را در سرور خود نگه می دارد. آیا می دانستید گوگل از طریق این سرویس از عمر باتری گوشی شما و دیگر اطلاعاتی که به ظاهر اهمیتی ندارند هم مطلع می شود؟


صدای شما در اختیار گوگل
شرکت گوگل اعلام کرده است: « برای سرویس ها و خدماتی که قابلیت تشخیص صدای کاربران در آن لحاظ شده است این سایت یک نسخه از صداهای کاربر را در سرور خود نگهداری می کند.» شکی نیست گوگل این اطلاعات را برای تقویت سرویس های صوتی خود نگه می دارد اما آیا می توان از این اطلاعات استفاده های دیگری کرد؟

سرویس Google Voice که یک سرویس تلفنی اینترنتی است علاوه بر صدای کاربر حین تماس های تلفنی پیا م ها و پست های الکترونیکی صوتی را نیز نگه می دارد. این یک سرویس مناسب و کاربردی برای کاربران محسوب می شود و مورد استقبال فراوان قرار گرفته است اما باید توجه داشته باشید که همه صداهای شما و اطلاعاتی که حین تماس های تلفنی رد و بدل شده در این سرویس ذخیره می شود تا هنگام نیاز مورد استفاده قرار گیرد.

سانسورهای گوگل برای کاربران
یکی از انتقادات بزرگی که این روزها به گوگل و سایت های مشابه نظیر یاهو و Bing منتقل می شود، مربوط به حضور آنها در کشور چین است. دولت چین به واسطه تصمیمات اخیر خود مبنی بر کاهش دسترسی کاربران به اطلاعات اینترنتی از گوگل خواسته است با انجام فیلترینگ اطلاعات مورد نظر کاربران را برای آنها نمایش دهد. به هر حال اگر در حال حاضر یکی از ساکنان کشور چین سایت Google.com را باز کند، آزادی اینترنتی بیشتری نسبت به سایت Google.cn خواهد داشت. گوگل برای آنکه به حضور خود در کشور چین ادامه دهد با درخواست های دولت این کشور برای محدودسازی دسترسی کاربران
به اطلاعات موافقت کرده است و بر این اساس، می تواند این محدود سازی را
به واسطه شرایط و ضوابط برای ساکنان دیگر کشورها نیز لحاظ کند.


تصاحب رایانه های شخصیبا Chrome OS گوگل
به جز کارمندان شرکت گوگل، هنوز هیچ کس سیستم عامل Chrome OS را ندیده است اما کارشناسان و حامیان حقوق شخصی کاربران از هم اکنون نگرانی های خود را در مورد این سیستم عامل و اقدامات آن برای استفاده از اطلاعات شخصی کاربران اعلام کرده اند. این مساله به آن دلیل رخ داده است که نگرش گوگل به حقوق شخصی کاربران و استانداردهای تعریف شده آن برای این حوزه بارها مورد انتقاد قرار گرفته است. زمانی که گوگل مرورگر اینترنتی خود را با نام Chrome وارد بازار کرد، کارشناسان اعلام کردند گوگل از این طریق رفتارهای کلیدی اینترنتی کاربران را از طریق برنامه ای با نام Omnibox در این مرورگر اینترنتی برای خود ذخیره می کند و بر این اساس پیش از آنکه شما در Chrome کلیدواژه های خود را وارد کنید مرورگر آنها را به شما پیشنهاد می دهد. این قابلیت می تواند غیرفعال شود اما برخی کارشناسان معتقدند در این صورت باز هم اطلاعات در اختیار گوگل قرار می گیرد.

تصاویر جدید بنیامین بهادری در کنار زن سال هند

تصاویر و حواشی حضور سحر قریشی و بازیگران در جشن پیراهن استقلال

عکسی جدید از آنا نعمتی و برادرش در رستوران

تصاویر جدید از هدیه تهرانی و مهران مدیری در سری جدید «قلب یخی»

عکس هایی از عروسی گلزار و النازشاکردوست در یک فیلم عروسی

دو عکس متفاوت الناز شاکردوست با عروسک گوفی و در آمبولانس

تصاویر نرگس محمدی به همراه مادرش در کنسرت موسیقی

تصاویری از حضور هنرمندان در کنسرت بابک جهانبخش

تبلیغ فروشگاهی

مطالب مرتبط با این موضوع

اجباری اجباری، ایمیل شما هرگز منتشر نخواهد شد